Haas beslutter sig i nær fremtid

Romain Grosjean bliver hos Haas i næste sæson, mens skæbnen for Esteban Gutierrez bliver afgjort inden for de næste par løb.

Haas F1 . Copyright Haas F1

Af: Kim Kristensen (kk@bmf1.dk) d. 18/10 2016 klokken 10:10

Haas F1 Team er i gang med deres første sæson i Formel 1, en sæson hvor de har gjort lidt mere end det man kan forvente af et ny team. Derfor bliver det spændende at følge dem i 2017, hvor de skal forsøge at tage et ekstra skridt op af rangstien. En af de kørere som skal hjælpe med det er Romain Grosjean, som med stor sandsynlighed bliver hos teamet. Det store spørgsmål er dog om, franskmanden beholder Esteban Gutierrez som holdkammerat eller om Haas-teamet finder en ny kører.

Esteban Gutierrez.
Copyright Haas F1


Lige pt. er der ingen der ved, hvad amerikanerne gør, men de siger selv at Gutierrez ikke er helt udelukket endnu og at mexicanerens fremtid afgøres inden for de næste par løb.

"Der sker en masse ting i teamet lige nu. På kører-fronten beholder vi Romain Grosjean, mens vi ser tiden mere an med Esteban. Han er en rigtig god kører, så vi vil ikke slippe ham, hvis han nu gør det godt i de sidste par løb. Derfor har vi ikke offentliggjort noget endnu, fordi vi har ikke set der har været nogen grund til det. Vi har det godt med vores nuværende kørere, så vi kan ikke afvise, at de begge to er hos os i næste sæson, det må de næste løb vise," lyder det fra teamejer Gene Haas.

Guenther Steiner og Gene Haas
Copyright Haas F1


Skulle teamet vælge at sende Esteban Gutierrez væk, så har de flere spændende navne som kan vente ude i kulissen. Der er vores egen Kevin Magnussen, som allerede blev nævnt i sidste sæson. Der er Alexander Rossi som er den seneste amerikaner til at køre i Formel 1 og der er Charles Leclerc, stortalentet fra Monaco. Så det bliver rigtig spændende at følge teamet og deres beslutning.

RELATEREDE NYHEDER

Bemærk! Diskussionen er tiltænkt indholdet af artiklen og ikke om man bryder sig om emnet eller formen.
Har man kommentar til dette kan man skrive en mail til forfatteren.


« Force India overrasket over Hulkens exit Hülkenberg er en rigtig leder »