God nyhed til Kevin

Sergio Perez er blevet nævnt som topkandidat til Kevin Magnussens sæde hos HAAS, men nu udtaler han selv, at han ikke ville tøve et sekund, skulle Red Bull tilbyde ham et sæde.

Kevin Magnussen under Englands Grand Prix 2020 . Copyright Haas F1

Af: Allan (arh@bmf1.dk) d. 28/9 2020 klokken 10:09

Til trods for at Alexander Albon har haft sin første tur på Formel 1-podiet, er presset ikke forsvundet. Han er fortsat langt fra Max Verstappen, når han fuldfører et løb, hvilket betyder at Red Bull fortsat er i tvivl, om Albon er den rigtige mand på holdet.

Sergio Perez, der er blevet fyret af Racing Point for at gøre plads til Sebastian Vettel, bliver modsat ved med at komme med bedre og bedre resultater, hvilket betyder at det nu er ham, der nævnes som mulig afløser for Albon.

"Jeg ønsker at komme til et hold, der motivere mig til at stå op hver dag for at gøre mit bedste, og som jeg vil bruge al min tid på og rejse verdenen rundt med," kom det fra Perez.

"Det gør de tilbud jeg har lige nu, ikke!"

"Skulle Red Bull tilbyde mig et sæde, ville jeg blive overbevist med det samme, helt uden tvivl. Et hold der kan kæmpe med om mesterskabet," sluttede han.

Nico Hülkenberg afslog at køre for HAAS i denne sæson, hvor han fik tilbudt Grosjeans sæde, og der er ikke meget der tyder på, at han har skiftet mening i forhold til hvad HAAS-holdet kan tilbyde. Det betyder, at han fortsat ikke er interesseret i at komme til holdet, som den erfarne kører.

Det er gode nyheder for Kevin, som så vil være den erfarne på holdet, sammen med en af Ferraris junior-kørere efter denne sæson.

OM SKRIBENTEN

Allan fra BMF1 Allan er en af grundlæggerne af Bil Magasinets Formel 1 side og er en af de mest erfarne Formel 1 skribenter i Danmark.

Bemærk! Diskussionen er tiltænkt indholdet af artiklen og ikke om man bryder sig om emnet eller formen.
Har man kommentar til dette kan man skrive en mail til forfatteren.


« Hamilton frikendt Salo: Hamilton er fuld af l**t »