Gasly ude af Toro Rosso

Den nyeste mand i Formel 1, Pierre Gasly, skal afslutte sin Super Formula karriere i Japan, hvilket betyder at han ikke vil køre for Toro Rosso i USA. Men hvem får så chancen?

Daniil Kvyat. . Copyright Red Bull Media

Af: Allan (arh@bmf1.dk) d. 10/10 2017 klokken 09:10

Når Toro Rosso stiller til start i USA, så vil der være to andre kørere i deres biler, end der har været i de sidste par løb.

Carlos Sainz Jr. smutter til Renault og Pierre Gasly skal færdiggøre sin indsats i Japan.

Kvyat er bekræftet til at tage det ene sæde tilbage, men hvem tager det andet sæde?

Mange medier spekulerer i, at det bliver Robert Kubica der får chancen. En kæmpe chance for ham, for at bevise at han er klar til at komme tilbage til sporten. Men der er også rygter fremme om, at han ikke kan få lov til at stille til start, på grund af nogle forsikringsforhold, der ikke tillader ham det lige nu.

En anden oplagt kandidat til sædet, må være netop fyrede Jolyon Palmer, der vil kunne træde lige ind, med frisk Formel 1 erfaring og erfaring med de Renault motorer som Toro Rosso anvender.

Ferrari kunne også være interesseret i at betale for, at en af deres unge kørere får chancen. Giovanazzi og Leclerc, som begge forventes at komme til Formel 1 i 2018, kan komme med en stor pose penge.
Men da Toro Rosso ikke har noget forhold til Ferrari, virker det usandsynligt.

I den mere kulørte ende, er Nicolas Kiesa nævnt, med sin fortid hos Minardi, der blev købt af Red Bull og blev til Toro Rosso.
Men den er nok lige kulørt nok, selvom en anden TV kommentator tidligere i år fik et løb, nemlig Paul di Resta hos Williams.

OM SKRIBENTEN

Allan fra BMF1 Allan er en af grundlæggerne af Bil Magasinets Formel 1 side og er en af de mest erfarne Formel 1 skribenter i Danmark.

Bemærk! Diskussionen er tiltænkt indholdet af artiklen og ikke om man bryder sig om emnet eller formen.
Har man kommentar til dette kan man skrive en mail til forfatteren.


« Høj score til Kevin Det blev en dreng »