Gasly til Renault?

Pierre Gasly siger selv offentligt, at han har det fint med Red Bull ledelsen, men det forlyder at han forhandler med Renault om et skifte over til det franske hold, efter denne sæson.

Gasly vinder . Copyright Red Bull

Af: Allan (arh@bmf1.dk) d. 15/10 2020 klokken 15:10

AlphaTauris eneste løbsvinder, franskmanden Pierre Gasly, siges at være på nippet til at forlade det Red Bull eget hold, for at skifte til det franske bilmærke Renault, hvor han skal erstatte Esteban Ocon, der ikke har vist det man havde forventet i år.

Ocon, som mange længe har ment, er et af feltets helt store talenter, har ikke haft en chance mod Daniel Ricciardo i år.

Efter at være blevet sat på sidelinjen i 2019, var det forventet at det var en meget sulten Ocon der kom tilbage til Formel 1 og at resultaterne i starten af den udskudte sæson, ikke viste andet, end at han lige skulle finde tilbage i rytmen.

Men mens Ricciardo er gået fra gode resultater, til imponerende resultater, senest med en fornem 3. plads i Eifels Grand Prix, ser det mere og mere ud til, at Ocon er langt efter de hurtigste.

Samtidig er franske Pierre Gasly, der ser ud til at have fundet formen igen, efter en meget skuffende halv sæson hos Red Bull, angiveligt ikke glad for Red Bull samarbejdet.

Det har fået rygter i gang om, at Gasly skulle være i forhandlinger med Renault, hvor han skal erstatte Ocon og således blive holdkammerart med den tilbagevendende Fernando Alonso.

Ifølge Paul di Resta fra Sky Sport, der der utilfredshed med Gasly på holdet og endnu mere i Red Bull ledelsen, underforstået hos Helmut Marko.

Ocon har en kontrakt med Renault for 2021 sæsonen også, men i stil med at de fleste kørere har en exit klausul, skulle holdet ikke levere indenfor nogle angivende rammer, gælder det samme den anden vej.

Renault fortryder samtidig, at de lod Ricciardo smutte, hvilket skulle have fået dem til at se sig om efter en, der bedre kan udfordre Alonso.

OM SKRIBENTEN

Allan fra BMF1 Allan er en af grundlæggerne af Bil Magasinets Formel 1 side og er en af de mest erfarne Formel 1 skribenter i Danmark.

Bemærk! Diskussionen er tiltænkt indholdet af artiklen og ikke om man bryder sig om emnet eller formen.
Har man kommentar til dette kan man skrive en mail til forfatteren.


« Red Bull vil overtage Honda F1, hvis… Bottas: 'Jeg er bedre end Hamilton' »