Formel 1 og Red Bull til København

Så får københavnerne igen mulighed for at opleve, hvordan det lyder, når en Formel 1-racer lukker op for hestekræfterne.

Sebastian Vettel . Copyright Getty Images/Red Bull Racing

Af: Peter Hartig (pha@bmf1.dk) d. 9/6 2019 klokken 22:06

Nu bliver det igen muligt at opleve en ægte Formel 1-racer i aktion, når den unge Red Bull-akademikører Dan Ticktum accelererer, drifter og laver donuts i de københavnske gader.

Begivenheden er en del af de mange events, som Red Bull har arrangeret i storbyer verden over. Blandt andet har raceren lavet donuts på en knapt 214 meters skyskraber i Miami, krydset Golden Gate Bridge i San Fransisco og prøvet kræfter mod et skotsk Rugby-scrum.

Tilbage i 2012 gæstede den ikoniske racer også København. Dengang dannede indre by ramme om showet. Her besøgte bilen blandt andet brostenene på Nyhavn og var en tur forbi Esplanaden.

Bilen er en såkaldt showracer, som er bygget op omkring den konstruktion, som F1 benyttede (billedet) før de nuværende noget mere avancerede V6 hybridmotorer.

OM SKRIBENTEN

Peter fra BMF1 Peter har været en del af BMF1 næsten siden starten og er især kendt for sin faste serie af Kevin-interviews.

Bemærk! Diskussionen er tiltænkt indholdet af artiklen og ikke om man bryder sig om emnet eller formen.
Har man kommentar til dette kan man skrive en mail til forfatteren.


« Video-nyhed: Kevin knust over Holch tragedien Vettel tror på mesterskabet »