FIA sikrer konfrontationer

FIA har sikret, at presselokalerne i Singapore vil blive godt fyldt de næste par dage ved at sætte kamphaner og kommende samarbejdspartnere i de samme pressemøder.

Italiens Grand Prix 2017. Teamchefernes pressekonference . Copyright BMF1

Af: Allan (arh@bmf1.dk) d. 14/9 2017 klokken 08:09

Der er god mulighed for at få nogle af de lidt svære udtalelser frem under torsdagens og fredagens pressemøder i Singapore.

FIA har sikret, at torsdag bliver underholdende, når Fernando Alonso og Jolyon Palmer, der ikke var så enige i Italien, bliver sat sammen i dagens første pressemøde.

Lewis Hamilton vil få opgaven af at skille de to parter.

Dagens andet pressemøde, bliver næppe så vildt, selvom det er det mest interessante med danske øjne, når Kevin Magnussen kommer ind, sammen med Daniel Ricciardo og Lance Stroll.

Fredag bliver det så ekstra interessant, når FIA sætter Cyril Abiteboul fra Renault, Zak Brown fra McLaren og Otmar Szafnauer fra Force India sammen i det første pressemøde.

Her vil der nok være mest fokus på Renault- og McLaren-folkene, der forventes at blive samarbejdspartnere i 2018.

Andet pressemøde bliver lige så interessant, når Yusuke Hasegawa fra Honda, Christian Horner fra Red Bull og Franz Tost fra Toro Rosso indfinder sig i samme lokale.

Her bliver fokus sandsynligvis på det rygtede samarbejde mellem Honda og Toro Rosso.

OM SKRIBENTEN

Allan fra BMF1 Allan er en af grundlæggerne af Bil Magasinets Formel 1 side og er en af de mest erfarne Formel 1 skribenter i Danmark.

RELATEREDE NYHEDER

Bemærk! Diskussionen er tiltænkt indholdet af artiklen og ikke om man bryder sig om emnet eller formen.
Har man kommentar til dette kan man skrive en mail til forfatteren.


« Red Bull Porsche Bernie: Honda-brud er McLarens egen skyld »