Ferrari snød dem alle

Mercedes havde fuldstendigt overtaget under fredagens træninger, men efter en tyfon og en dag uden kørsel på banen, var vindene blæst i Ferraris retning, der vil starte fra P1 og P2 senere i dag.

Japans Grand Prix 2019 . Copyright Ferrari

Af: Allan (arh@bmf1.dk) d. 13/10 2019 klokken 05:10

Efter kvalifikationen, var det en noget overrasket Lewis Hamilton, der mødte pressen, efter han ikke lykkedes med at komme med i top 3.

Den store forskel fra fredagens tider, til det Ferrari viste i dag, kom noget bag på ham, men han ergærede sig dog mest over, at han ikke selv gjorde det bedre.

"Jeg kunne have gjort det lidt bedre selv, men jeg glæder mig bare over, at det er så godt vejr i dag og at alle ser ud til at være ok," kom det fra ham lige efter kvalifikationen.

"Det ser ud til at Ferrari har skruet op for noget siden i fredags. Vi kunne simpelthen ikke følge med," konstaterede han.

Hos Ferrari var der naturligvis stor glæde at spore, efter det lykkedes for dem at sikre en ren rød front forud for eftermiddagens løb.

"Vi er noget overrasket, hvis jeg skal være helt ærlig," kom det fra Vettel.

"Vi havde ikke forventet at vi kunne sikre os den forreste række, så vi er naturligvis glade for det."

"Bilen var helt fantastisk med lav benzinmængde. Der var meget vind og op gennem Esses var der modvind, som kun får bilen til at føles endnu bedre."

"Jeg havde prøvet at visualisere hele banen, for at forberede mig bedst muligt. Det virkede bedre med åbne øjne," kom det fra en smilende Vettel.

Japans Grand Prix 2019. Sebastian VettelJapans Grand Prix 2019. Sebastian Vettel
Copyright Ferrari


Leclerc, der starter ved siden af Vette, har sikret sig pole i de seneste 4 løb, hvilket betød at han ikke var helt tilfreds med at Vettel tog denne.

"Det var ikke let. Banen var meget anderledes end det vi oplevede i fredags, men det vigtigste er, at vejret er godt og vi ser ud til at være klar til et godt løb," kom det fra Leclerc.

OM SKRIBENTEN

Allan fra BMF1 Allan er en af grundlæggerne af Bil Magasinets Formel 1 side og er en af de mest erfarne Formel 1 skribenter i Danmark.

Bemærk! Diskussionen er tiltænkt indholdet af artiklen og ikke om man bryder sig om emnet eller formen.
Har man kommentar til dette kan man skrive en mail til forfatteren.


« Kevin offer for drilsk vindstød Kommer disse kører til start? »