Ferrari skifter Vettels chassis

Sebastian Vettels kvaler vil ingen ende tage, og nu har Ferrari valgt at skifte hele chassis'et på tyskerens racer. Dette sker efter en problematisk fredag, hvor Vettel kun kørte 11 omgange i 2. frie træning.

USAs Grand Prix 2017 . Copyright Ferrari

Af: Nicolai Ascanius (nj@bmf1.dk) d. 21/10 2017 klokken 12:10

Vettels egen melding efter træningen var at bilen "føltes underlig" så derfor har Ferrari besluttet at flytte power unit og gearkasse over i et nyt chassis. Dette er i overensstemmelse med reglerne og koster ikke nogen placeringsstraf. Dog skal raceren godkendes af FIA når den er blevet samlet for at sikre at mål, vægt fortsat er indenfor reglementet.

Om situationen siger Vettel selv: "Det var en kompliceret eftermiddag og ikke en nem træning. Men bilen er hurtigt så vi skal ikke bekymre os for meget".

I 2. frie træning havde Vettel et spin pga en kørerfejl men efterfølgende brugte han det meste af tiden i garagen mens mekanikerne undersøgte raceren.

USAs Grand Prix 2017. Sebastian Vettel tester om fredagen med Halo
Copyright Ferrari


Vettel skal mindst have en 5. plads i søndagens løb, hvis Lewis Hamilton Vinder. Ellers vil Hamilton have så stort et forspring i VM stillingen at han allerede dér vil kunne være sikret sit fjerde VM.

3. frie træning køres klokken 18 dansk tid.

OM SKRIBENTEN

Nicolai fra BMF1 Nicolai grundlagde Bil Magasinets Formel 1 side sammen med Allan og har en række Formel 1 web-projekter bag sig. Udover al teknikken, har Nicolai skrevet om Formel 1 siden 1997.

RELATEREDE NYHEDER

Bemærk! Diskussionen er tiltænkt indholdet af artiklen og ikke om man bryder sig om emnet eller formen.
Har man kommentar til dette kan man skrive en mail til forfatteren.


« USA’s GP: 2. frie træning. Hamilton tager en mere USA's GP: Kvalifikationen LIVE »