Englands GP: Vejrudsigten

Formel 1 feltet rykker i den kommende weekend til England, for at kører det sidste løb af tre på stribe. Vejret i England, har været ubeskriveligt varmt de seneste par uger, men noget tyder på at de står overfor et vejrskifte.

Englands GP Ferrari . Copyright Ferrari

Af: Allan (arh@bmf1.dk) d. 2/7 2024 klokken 08:07

Havde det kommende løb på Silverstone byttet plads med Østrigs Formel 1 Grand Prix på Red Bull Ring, ville løbet være afviklet under super dejlige varme forhold, med en tør og forudsigelig bane.

Men et forestående vejrskifte sikre Formel 1 feltet, det vi kander som en typisk engelsk sommer.

Der er med andre ord, stor chance for regn.

Fredag Ifølge de lokale metrologer er der nærmest ingen chance for at første træning bliver afviklet i tørvejr. 70% chance for regn, samtidig med at det kun skulle blive 15 grader. Den anden træning ser meste af alt også ud til at blive våd, dog med en opklaring lige efter træningen. Temperaturen stiger til moderate 17 grader.

Lørdag Her venter der kørerne et større vejrskifte. Til 3. træning er der kun 10 % chance for regn, mens kvalifikationen ser ud til at blive helt tør. Temperaturerne skulle være jævne omkring 16 grader.

Søndag Løbsdagen kan blive meget spændende. Med 34 % chance for regn, er det ikke lige til at det bliver regnvejr, men også langt fra umuligt. Temperaturen bliver omkring 17 grader.

OM SKRIBENTEN

Allan fra BMF1 Allan er en af grundlæggerne af Bil Magasinets Formel 1 side og er en af de mest erfarne Formel 1 skribenter i Danmark.

RELATEREDE NYHEDER

Bemærk! Diskussionen er tiltænkt indholdet af artiklen og ikke om man bryder sig om emnet eller formen.
Har man kommentar til dette kan man skrive en mail til forfatteren.


« Østrigs GP: Vejrudsigten Ungarns GP: Vejrudsigten »