Englands GP: Løbsresumé

Et kort løb for Kevin Magnussen, men et af de mest underholdene løb i år. Flere punkteringer på de sidste omgange, blandt andet til løbsvinder Hamilton, skabte ekstra spænding til sidst.

Ungarns Grand Prix 2020 . Copyright Mercedes AMG

Af: Allan (arh@bmf1.dk) d. 2/8 2020 klokken 17:08

Verstappen var utroligt tæt på at tage sejren fra Hamilton, der punkterede med en halv omgang til mål, men nåede det lige nøjagtigt ikke.

Først så vi at Valteri Bottas punkterede, efter at have presset på for at komme op til Hamilton. Kort efter punkterede Sainz og endnu kortere efter var det så Hamilton.

Men mens Bottas måtte tage en hel omgang og tilbage til pitten, kunne Hamilton kører sin Mercedes i mål på 3 dæk, til at sikre sig endnu en sejr.

Bottas sluttede som nummer 11 og dermed uden point, hvilket betyder at Hamilton nu for alvor er stukket af i front, mod sit 7. verdensmesterskab.

For Kevin Magnussen blev det en kort dag på kontoret. Efter en fantastisk start, hvor han formåede at rykke op på P12, blandt andet ved at overhale Alexander Albon i Red Bull raceren, ramlede han voldsomt sammen med netop Albon, der senere i løbet blev straffet for uheldet.

Et par omgange efter var det Kvyat i AlphaTauri raceren, der udløste dagens anden tur bag sikkerhedsbilen. Hvilket fik de fleste til at pitte efter friske dæk, som de så ville køre hele løbet på.

HAAS prøvede igen på at være lidt smartere end de andre, da de lod Grosjean være ude. Kom der endnu en periode bag sikkerhedsbilen, ville dette have været et godt træk, men det kom der ikke og Grosjean sluttede sidst af de fuldførende biler.

Charles Leclerc i Ferrari, sikrede sig endnu en podieplacering, selvom han var et halvt minut efter vinderen. Vettel i den anden Ferrari, havde en skidt dag på kontoret, men fik et enkelt point med hjem, som følge af Bottas og Sainz punkteringerne.

Hülkenberg kom desværre ikke til start, som følge af tekniske problemer med bilen. Stroll i den anden Racing Point racer, viste ikke det som man kunne forvente af bilen og faldt ned gennem feltet, hvor begge Renaulter overhalede ham.

Renault havde en bedre dag, men formåede ikke at være hurtigere end kundeholdet McLaren.

Set på resultatet, kunne det se kedeligt ud, men løbet var meget underholdende.

OM SKRIBENTEN

Allan fra BMF1 Allan er en af grundlæggerne af Bil Magasinets Formel 1 side og er en af de mest erfarne Formel 1 skribenter i Danmark.

Bemærk! Diskussionen er tiltænkt indholdet af artiklen og ikke om man bryder sig om emnet eller formen.
Har man kommentar til dette kan man skrive en mail til forfatteren.


« Englands GP: Løbet LIVE Hvad skyldtes dækskaderne på Silverstone? »