Endnu en mand forlader McLaren

Først blev Ron Dennis smidt ud, så valgte Jost Capito at gå sin vej og nu er der endnu en højtstående person der forlader McLaren-Honda.

McLaren pitvæg . Copyright McLaren Media

Af: Kim Kristensen (kk@bmf1.dk) d. 8/2 2017 klokken 11:02

McLaren-Honda er et hold som kæmper en stor kamp, om at komme tilbage til toppen af Formel 1-feltet. Den kamp har ind til videre kostet deres mange årige leder Ron Dennis sin post, den øverste høvding for holdet, men han er langt fra den eneste som har forladt holdet. I går blev rygterne om at deres CEO Jost Capito forlader holdet endeligt bekræftet og i dag er det så kommet frem, at endnu en af de høje herre forlader teamet fra Woking.

Ny McLaren mand Jost Capito
Copyright McLaren


Denne gang drejer det sig om deres mange årige team-manager David Redding, som har tilbragt rigtig mange år sammen med holdet.

"Vi kan bekræfte at David Redding forlader McLaren og han vil blive erstattet af Paul James, som vil overtage opgaverne med at skulle lede teamet. James vil dog få lidt hjælp fra Andrea Stella der er chef for race operations afdelingen, mens Paul Jameses tidligere rolle som chef mekaniker vil blive overtaget af Kari Lammenranta," fortæller McLaren til motorsport.com.

David Redding.
Copyright McLaren Media


David eller Dave Redding som han også kaldes kom til McLaren tilbage i 1995, hvor han kom til holdet efter et par års pause fra Formel 1. Redding var tidligere en del af Benetton teamet, men der gik nogle år fra han stoppede der, til han kom til McLaren. Redding forlod dog McLaren i 1997, hvor han hoppede over for at hjælpe Jan Magnussens Stewart Grand Prix-hold, men han vendte så tilbage til Woking, da Stewart blev til Jaguar i 2000. Redding stopper dog ikke i Formel 1, fordi han har allerede fået et nyt job hos konkurrenterne fra Williams.
Bemærk! Diskussionen er tiltænkt indholdet af artiklen og ikke om man bryder sig om emnet eller formen.
Har man kommentar til dette kan man skrive en mail til forfatteren.


« De er glade i Baku Alle kørere på samme compounds i de fem første løb »