Eftertænksom Alonso

Fernando Alonso tog nok ikke sin bedste beslutning, da han valgte at forlade Ferrari til fordel for McLaren. Nu udløber kontrakten, men Alonso ved ikke om han skal forlænge eller ej.

Alonso . Copyright Allan Haslund

Af: Allan (arh@bmf1.dk) d. 18/8 2017 klokken 11:08

Der er ikke mange der er i tvivl om, at Fernando Alonso er en af de hurtigste kørere i Formel 1 feltet, men det betyder ikke at topholdene står klar med en kontrakt.

Som det ser ud nu, kan Alonso vælge at blive hos McLaren, hvis han ønsker at blive i formel 1, eller skifte til et af de andre midtfeldt hold, som f.eks. Renault, hvilket ikke ser ud til at bringe ham tættere på et nyt verdensmesterskab.

Alternativet er, at Alonso finder en ny serie at deltage i, hvilket kunne se ud til at blive i Indycar eller Le Mans racerne.

Fernando Alonso melder ud, at han ikke er klar til at tage den beslutning endnu.

Noget f det der gør det svært for ham, er at McLaren endelig ser ud til at begynde at finde noget af den fart som han forventede at han skulle skifte over til, samtidig med at stabiliteten er blevet bedre.

Men det der så tæller imod, er at der fortsat er meget langt op til en sejr, selv bare det at komme på podiet.

Med McLarens tilgang til Indycar, er det slet ikke umuligt at det er der han vil finde sin næste udfordring, så han bliver hos McLaren, bare ikke i Formel 1.

OM SKRIBENTEN

Allan fra BMF1 Allan er en af grundlæggerne af Bil Magasinets Formel 1 side og er en af de mest erfarne Formel 1 skribenter i Danmark.

Bemærk! Diskussionen er tiltænkt indholdet af artiklen og ikke om man bryder sig om emnet eller formen.
Har man kommentar til dette kan man skrive en mail til forfatteren.


« Formel 1 sommerpausen Kevin har en god arbejdsmoral »