Der er mere at give af!

Lytter man til Raikkonen, så får man det indtryk at hans Alfa Romeo (Sauber) har mere at byde på end det vi så i dag. Og det gør kampen i midterfeltet endnu mere spændende.

Alfa Romeo Barcelona vintertest 2019 . Copyright NFL media

Af: Peter Fyllgraf (pfy@bmf1.dk) d. 17/3 2019 klokken 12:03

Med en 8.plads i dag og dermed 4 point i banken, lykkedes det Kimi Raikkonen at vise hvad Alfa Romeo kan, men selvom det udefra ser ud som en meget flot og bestemt anerkendt præstation fra finnen og hele holdet, så er den fåmælte finne ikke helt tilfreds.

Kimi i bilen	Kimi i bilen
Copyright Alfa Romeo


”Bilen har masser af fart, men det er svært at overhale her, så man kommer tæt på, men det sidste ryk er svært på Albert Park”, fortæller Kimi Raikkonen og beretter endvidere at med nogle få ændringer, kunne holdet have placeret sig bedre.

Om en af disse ændringer involverer den film der sidder over visiret på hjelmen, må Kimi vide, men faktum er, at et af disse 300 kroners filmstykker fandt vej ind i indsugningen på bilen, hvilken reducerede bilens evne til at køle bremserne. Dette medførte at Kimi på 12. omgang måtte køre i pitten og få fisket filmen ud.

Når Formel 1 cirkusset kommer til Bahrain, ser det ud til at Alfa Romeo satser på at være mere konkurrencedygtige og den 5,4 kilometer lange bane, indbyder også i højere grad til overhalinger.

Bemærk! Diskussionen er tiltænkt indholdet af artiklen og ikke om man bryder sig om emnet eller formen.
Har man kommentar til dette kan man skrive en mail til forfatteren.


« Australiens GP, løbsresumé: Bottas vinder Virker de nye regler for aerodynamikken? »