Perez: Verdensmester i den rigtige bil

Mexicanske Sergio Perez mener, at han ville blive verdensmester, hvis han sad i en af feltets bedste biler.

Malaysias GP 2015 . Copyright Sahara Force India

Af: Kim Kristensen (kk@bmf1.dk) d. 27/4 2015 klokken 20:04

Meget kan man sige om Force Indias Sergio Perez, men selvtillid mangler den unge mexicaner ikke. Perez er nemlig sikker på, at han ville kæmpe med om verdensmesterskabet, hvis han sad i en af feltets bedste biler.

Sergio Perez
Copyright Sahara Force India


I denne sæson har det dog været op af bakke for Perez. En 8. plads som bedste resultat er ikke noget, Perez er tilfreds med.

”Det er meget frustrerende som kører, at du ligger og kæmper langt nede i feltet, når du ved, du ville vinde, hvis du sad i den rigtige bil. Jeg er sikker på, at jeg kunne kæmpe med om sejrene og mesterskabet, hvis jeg havde den rigtige bil,” siger Perez.

Nico Hulkenberg og Sergio Perez
Copyright Sahara Force India


Et af de argumenter, Perez bruger, er at han er bedre end sin holdkammerat Nico Hülkenberg.

”Det er svært at forklare folk, at du har haft et godt race, når du biler nummer ni eller ti. Men når du er to tiendedele hurtigere end din holdkammerat, som er en af de bedste i verden, så viser det, at du er god,” fortsætter Perez.

Billeder fra Canada 2014
Copyright Sahara Force India


Det er ikke umuligt, at Perez kan vinde verdensmesterskabet, hvis han får den rigtige bil. Dog er det måske lige i overkanten, at kalde Nico Hülkenberg en af de bedste kørere i verden. Jo bevares, Formel 1 kørerne er nogle af verdens bedste racerkørere, men i forhold til Vettel, Hamilton, Rosberg og så mange andre, mangler Hülkenberg noget, og Perez mangler så altså lidt mindre, hvis man skal tro ham selv.

Bemærk! Diskussionen er tiltænkt indholdet af artiklen og ikke om man bryder sig om emnet eller formen.
Har man kommentar til dette kan man skrive en mail til forfatteren.


« Underskud til Williams Hakkinen: En svær beslutning »