Hockenheim giver op

Det tyske Grand Prix har gennem længere tid hængt i en tynd tråd, og nu kaster arrangørerne bag løbet på Hockenheim håndklædet i ringen.

Hockenheim . Copyright Mercedes AMG

Af: Jens Hvas (jh@bmf1.dk) d. 17/3 2015 klokken 19:03

Der har gennem de seneste måneder hængt en mørk sky over dette års tyske Grand Prix. Oprindeligt tilhørte årets løb Nürburgring, som sammen med Hockenheim skiftes til at lægge asfalt til, men den nye ejerkreds bag den legendariske bane i Eifelbjergene har ikke kunnet finde fælles fodslag med Bernie Ecclestone. Forhandlingerne brød sammen henover vinteren, og herefter meldte Hockenheim sig på banen.

I slutningen af januar udtalte Ecclestone sig optimistisk omkring forhandlingerne med Hockenheim, som han forventede en snarlig aftale med, men også her er man altså nu stødt på grund. Parterne har ikke kunnet nå til enighed, og nu meddeler chefen for Hockenheim, Georg Seiler, at man har givet op.

”Vi har ikke længere noget håb om at kunne afholde Formel 1 løbet her,” siger han til ’Bild’. ”Vi har gjort alt, hvad der stod i vores magt gennem de seneste år for at tilfredsstille tilskuerne, men nu er tiden løbet fra os, og det er for sent at arrangere løbet her. Det ville gå ud over kvaliteten af arrangementet.”

Mere og mere tyder således på, at der ikke bliver noget tysk Formel 1 Grand Prix i år. Det vil i givet fald blive første gang siden 1960.

Bemærk! Diskussionen er tiltænkt indholdet af artiklen og ikke om man bryder sig om emnet eller formen.
Har man kommentar til dette kan man skrive en mail til forfatteren.


« Alonso er tilbage Tag med os til Formel E »