Rapido Travel støtter de danske talenter

BMF1s samarbejdspartner indenfor motorsportsrejser, Rapido Travel, har valgt at yde støtte til endnu et dansk motorsportstalent. Den østjyske Formel 4 kører Jan Jønck vil i den kommende sæson nye godt af rejsebureauets opbakning.

Jan Jønck og Martin Bjerg fra Rapido Travel. . Copyright Jan Jønck Presse

Af: Jens Hvas (jh@bmf1.dk) d. 27/2 2015 klokken 20:02

Den nye aftale mellem den 16-årige racerkører fra Århus og det københavnske rejsebureau har været undervejs i noget tid, men de sidste detaljer er først fornylig faldet på plads, og i dag kunne parterne så endelig løfte sløret for deres nye samarbejde.

Aftalen er kommet i stand som et resultat af Jan Jøncks flotte 2014 sæson, som har banet vejen for hans internationale debut i år. Kombineret med Rapido Travels ønske om i højere grad at hjælpe og støtte op om nogle af de mange unge talenter i dansk motorsport, lå løsningen lige for, og Rapido Travel har nu taget initiativ til et projekt, som gerne skulle gøre de udvalgte talenters videre færd lidt nemmere.

Rapido Motorsport på den røde løber. Copyright Ewert Foto

”Rapido Travel har valgt at støtte det danske talent Jan Jønck, da vi ser en naturlig synergi mellem Formel 4, vores rejseoplevelser og nærmarkedet Tyskland. Jan bliver en del af vores nye Rapido projekt ”We support our Danish drivers” – her har vi nøje udvalgt 3 åbenlyse talenter i dansk motorsport, som vi forsøger at give en hjælpende hånd. Vi glæder os meget til at følge Jan på hans vej mod Formel 1,” udtaler Martin Bjerg, partner i Rapido Travel, om det nye samarbejde.

Rapido Travel er et rejsebureau med speciale i motorsportsrejser, og udover deres sædvanlige program, som omfatter flyrejser med danske rejseledere til stort set alle løb på Formel 1 kalenderen, arrangerer bureauet i år også en ganske unik rejse til det legendariske amerikanske Indy 500 løb på Indianapolis International Speedway.
Rapido Travel støtter i forvejen den fynske racerkører Nicolaj Møller Madsen, som i den kommende sæson deltager i den tyske Audi TT Cup, og nu er Jan Jønck altså også indlemmet i flokken.

Jan Jønck i Formel 4 ved Italian Winter Trophy 2014. Copyright Jan Jønck Presse

Som noget nyt har Rapido Travel i år også et enkelt DTM-løb på kalenderen, og her bliver der også mulighed for at opleve både Nicolaj Møller Madsen og Jan Jønck og deres respektive racere helt tæt på.

Når DTM feltet d. 11.-13. september besøger Motorsport Arena Oschersleben ved Hannover, fungerer både Audi TT Cup og Formel 4 nemlig som supportløb for DTM, og Rapido Travel vil i samarbejde med de 2 kørere arrangere nogle helt unikke rejser til denne løbsweekend.

Rejserne vil omfatte en mulighed for at komme helt tæt på enten Jan eller Nicolaj og deres team og opleve stemningen og dramaet gennem hele weekenden. Nærmere info om disse rejser vil fremgå af Rapido Travels hjemmeside.

Jan Jønck i Formel 4 ved Italian Winter Trophy 2014. Copyright Jan Jønck Presse

Jan Jønck er naturligvis rigtig godt tilfreds med den nye aftale, som han forventer sig meget af. ”Jeg kan kun opfatte det som et stort skulderklap, at Martin og Rapido Travel har udvalgt mig til dette projekt. Jeg kommer i fornemt selskab, og jeg glæder mig over, at både Rapido Travel og jeg forhåbentlig kan få udbytte af projektet. Det betyder meget for mig, at der på denne måde kommer endnu mere fokus på mig og min karriere, og jeg vil gøre mit yderste for at bevise, at de har valgt det rigtige talent til dette projekt,” siger Jan Jønck således.

Bemærk! Diskussionen er tiltænkt indholdet af artiklen og ikke om man bryder sig om emnet eller formen.
Har man kommentar til dette kan man skrive en mail til forfatteren.


« Manor med på listen Barcelona test dag 2 - 101 omgange til McLaren »