Så er det nu du skal med til Monza

Hvorfor bekymre sig om efterårets regn, når man kan komme med Rapido Travel og BMF1 til Monza? Der er få pladser tilbage, og vi garanterer, at det bliver underholdende.

BMF1 på Monza 2013 . Copyright Ewert Foto

Af: Allan (arh@bmf1.dk) d. 1/8 2014 klokken 13:08

Oplev Milano og ikke mindst den legendariske Formel 1 bane i Monza park sammen med BMF1 og Rapido Travel.

Der er næsten udsolgt til denne begivenhed, men hvis du er hurtig, er det muligt at få plads på turen til Monza.

Det traditionsrige italienske Formel 1 Grand Prix markerer afslutningen på den europæiske sæson, hvilket betyder, at det er sidste chance for at opleve Kevin Magnussen LIVE i Europa i år.

Afrejsen fra Danmark til Italien sker torsdag den 4. september, hvilket giver jer mulighed for at tage en tur ud til banen og opleve torsdagens pit-walk, hvor det er muligt at komme ret tæt på de fantastiske Formel 1 biler og nogle gange også kørerne.

Billeder fra Monza 2012. Copyright Ewert Foto

Fredag den 5. september er der træning, hvortil der er arrangeret bustransport, men fredagen kan også bruges i Milano, der er en fantastisk by med en stor historie.

Lørdag den 6. september kører busserne igen, og her anbefales det klart, at alle tager med. Sidste træning inden kvalifikationen afvikles klokken 11, mens den underholdende og vigtige kvalifikation afvikles fra klokken 13 til lidt over kl. 14.

Søndag den 7. september køres selve løbet, og her forventes det, at der bliver sat ny hastighedsrekord for en Formel 1 bil under et løb.
En tophastighed på op mod 390 Km/t er, hvad flere hold har peget på som muligt. Så går det stærkt.

Billeder fra Monza 2012. Copyright Ewert Foto

Mandag den 8. september vælger vi så at blive i Italien. Her er der mulighed for at komme med en tur til Ferrari eller blot bruge tiden i den smukke italienske storby.

Billeder fra Monza 2012. Copyright Ewert Foto

Hjemrejsen til det kolde nord sker tirsdag den 9. september, og så er man klar til at tage fat igen med en frisk Formel 1 oplevelse og ny energi.

BMF1 har en større flok skribenter med på turen, og vi vil stå for en del af underholdningen, samt selvfølgelig sørge for, at I bliver opdateret med alle de seneste informationer fra Paddocken.

BMF1 er akkrediteret af FIA til løbet, hvilket betyder, at vi har adgang til pitområdet og paddocken, hvor kørerne og alle de andre, der har noget med selve Formel 1 løbet at gøre, befinder sig.
Det er med til at sikre jer, at I får den seneste information om, hvad der foregår bag kulissen.

Så tøv ikke, kontakt Martin fra Rapido Travel allerede i dag, hvis ikke du allerede har sikret dig en plads.
Ved at fortælle, at I har læst om turen på BMF1, vil I opnå en ekstra rabat på den i forvejen attraktive pris der starter på 8.995,-.

Klik her og book din rejse.

OM SKRIBENTEN

Allan fra BMF1 Allan er en af grundlæggerne af Bil Magasinets Formel 1 side og er en af de mest erfarne Formel 1 skribenter i Danmark.

Bemærk! Diskussionen er tiltænkt indholdet af artiklen og ikke om man bryder sig om emnet eller formen.
Har man kommentar til dette kan man skrive en mail til forfatteren.


« Silverstone kalder Rejs med BMF1 til Abu Dhabi »