Boullier imponeret af Magnussen

McLarens nytiltrådte holdchef, Eric Boullier, er imponeret over, hvor hurtigt Kevin Magnussen har fundet sig til rette på holdet og i bilen. Boullier er optimistisk.

Kevin Magnussen . Copyright McLaren Media

Af: Allan (arh@bmf1.dk) d. 10/3 2014 klokken 12:03

Forud for, at hans kontrakt med McLaren kom på plads, havde Kevin kun tre testdage sammen med McLaren, men det lader ikke til at påvirke ham.

”Han gør det rigtigt godt,” udtalte Boullier i et interview med Autosport.

”Hans indgang til Formel 1 er markant anderledes end det, andre kørere i fortiden kom med. De havde alle en masse testkilometer under deres bælte.”

”Men når det er sagt, så gør han det utroligt godt for en ung kører med kun et par dage i en Formel 1 racer.”

”Han er utrolig konstant, men han har dog problemer med at få dækkene til at holde, som de fleste andre nybegyndere, der ikke er vant til at skulle passe på dækkene, men det skal han nok have styr på inden det første løb.”

”Jeg er sikker på, at han nok skal være helt klar til det første løb,” tilføjede Boullier.

”Han virker allerede som om, at han føler sig hjemme. Han er en smule genert og tilbageholdende, når han skal komme med sine tilbagemeldinger, men det bliver løbende bedre.”

”Han er teknisk dygtig men holder tilbage, når det kommer til dæk og aerodynamik, som han ikke har erfaring med endnu, men det skal nok komme,” sluttede en optimistisk Eric Boullier.

OM SKRIBENTEN

Allan fra BMF1 Allan er en af grundlæggerne af Bil Magasinets Formel 1 side og er en af de mest erfarne Formel 1 skribenter i Danmark.

Bemærk! Diskussionen er tiltænkt indholdet af artiklen og ikke om man bryder sig om emnet eller formen.
Har man kommentar til dette kan man skrive en mail til forfatteren.


« Vind bogen om Kevin Magnussen 1.24.125 »