D'Ambrosio kører for Lotus i weekenden

Lotus reservekøren, Jerome D'Ambrosio, får chancen for at vise at han også kan være med, når der skal køres stærkt i et Formel 1 felt, når han i den kommende weekend får Grosjeans sæde hos Lotus.

Jeromo D'Ambrosio . Copyright Lotus GP

Af: Allan (arh@bmf1.dk) d. 4/9 2012 klokken 14:09

Grosjean har fået en løbsstraf der betyder at han ikke får lov til at stille til start på Monza, efter hans voldsomme kørsel på Spa.

Det kommer så D'Ambrosio til gode, hvilket egentlig ikke burde komme som den store overraskelse, men lidt alligevel.

Rubens Barrichello har sammen med Jaime Alguersuari været nævnt som kandidater til at tage Grand Prix rollen for Lotus, men i sidste ende valgte Eric Boullier at gå med holdets officielle reservekører.

”Da vi besluttede os for at skrive kontrakt med Jérôme, gjorde vi det fordi vi så ham som en meget talentfuld og topmotiveret kører, det har ikke ændret sig, så derfor er det naturligt at han får denne chance,” kom det fra Boullier.

D'Ambrosio selv, er naturligvis ovenud lykkelig over at have fået denne chance.

”Det er det jeg hele sæsonen har håbet på og at det så sker på Monza, gør det hele bare endnu bedre,” kom det fra den unge Belgier.

Lad os håbe på, at hans store ønske om endelig at få chancen ikke ender med en oversatsning og endnu en ulykke med en Lotus.

OM SKRIBENTEN

Allan fra BMF1 Allan er en af grundlæggerne af Bil Magasinets Formel 1 side og er en af de mest erfarne Formel 1 skribenter i Danmark.

RELATEREDE NYHEDER

Bemærk! Diskussionen er tiltænkt indholdet af artiklen og ikke om man bryder sig om emnet eller formen.
Har man kommentar til dette kan man skrive en mail til forfatteren.


« Alonso klar til Monza BMW vender ikke tilbage (foreløbig) »