Belgiens GP – Vejret

På fredag vender Formel 1 karavanen tilbage efter en lang sommerpause, og stedet, hvor det sker, er på den legendariske bane Spa-Francorchamps i de naturskønne (og regnvåde) Ardenner-bjerge.

Hamilton under Kvalifikationen på Spa 2011 . Copyright McLaren Group

Af: Lea Petersen (2) (lap_old@bmf1.dk) d. 28/8 2012 klokken 21:08

Regn på Spa er næsten uundgåeligt, hvilket denne vejrudsigt også sætter en tyk, våd streg under. Anden halvdel af Formel 1 sæsonen 2012 bliver med stor sandsynlighed skudt i gang med et regnvejrsløb.

Her er vejrudsigten for Belgiens GP:

Fredag
Weekendens mest regnvåde dag ser ud til at blive fredag. Det meste regn lader til at falde midt på dagen, så det bliver interessant at se, hvor meget benzin der bliver brændt af under de to første træningssessioner. Temperaturerne kommer til at ligge omkring de 15-17 grader.

Lørdag
Noget tyder på at regnguderne tager en fridag på lørdag, så vi får en tørvejrskvalifikation. Temperaturerne lader dog ikke til at ændre sig så meget. Termometeret kommer ikke til at snige sig meget over de 17 grader om lørdagen.

Søndag
Regnen ser ud til at komme tilbage om søndagen i form af bygevejr, og med ca. 19-20 graders varme bliver søndagen også weekendens luneste dag.

Bemærk! Diskussionen er tiltænkt indholdet af artiklen og ikke om man bryder sig om emnet eller formen.
Har man kommentar til dette kan man skrive en mail til forfatteren.


« Ungarns GP: Vejret Italiens GP: Vejret »