Lotus klar til at forlænge med Kimi

Hvis det er op til Lotus’ tekniske direktør, James Allison, vil både Kimi Raïkkönen og Romain Grosjean være at finde hos Lotus i 2013 også. ”Det er vigtigt at have kontinuitet på holdet.”

Kimi Raikkonen . Copyright Lotus GP

Af: Allan (arh@bmf1.dk) d. 22/8 2012 klokken 14:08

Kimi Raïkkönen har haft et nærmest perfekt come back til Formel 1 i år, sammen med Lotus holdet, som har overrasket de fleste.

Det ønsker James Allison at bygge videre på, hvorfor han inderligt håber at især Kimi Raïkkönen vælger at forlænge sin nuværende kontrakt med holdet.

”Der er ikke meget der tyder på, at Kimi skulle være interesseret i at skifte til et andet hold,” udtalte han til holdets hjemmeside. ”Jeg tror han kan li det som det er hos os og vi giver ham konkurrencedygtigt materiel.”

”Ånden på vores hold, er ligefrem og det tror jeg passer Kimi godt,” tilføjede James Allison.

Lotus har vist løbende fremgang og Kimi Raïkkönen er helt sikkert en medvirkende årsag til at det går så godt.

”Begge vores kørere virker meget tilfredse og vi gør alt hvad vi kan, for at implementere deres ideer til forbedringer, men vigtigst af alt er at de er rigtigt gode til at samarbejde.”

”Det er yderst vigtigt for os som et hold, at kunne tage denne styrke med os videre til næste sæson og derfor håber jeg meget, at begge vælger at forlænge deres kontrakter med os,” sluttede James Allison.

OM SKRIBENTEN

Allan fra BMF1 Allan er en af grundlæggerne af Bil Magasinets Formel 1 side og er en af de mest erfarne Formel 1 skribenter i Danmark.

Bemærk! Diskussionen er tiltænkt indholdet af artiklen og ikke om man bryder sig om emnet eller formen.
Har man kommentar til dette kan man skrive en mail til forfatteren.


« Pirelli utilfreds med testresultater Key rykker til Toro Rosso »