Perez ønsker svar fra Ferrari

Der er kamp om sædet ved siden af Fernando Alonso i 2013. Felipe Massa har stadig chancen for at fortsætte, men Ferrari har ladet deres option på brasilianeren udløbe, og listen over potentielle erstatninger er lang. Nu ønsker Sergio Perez at vide om han er et emne.

Sergio Perez . Copyright Sauber Motorsport

Af: Michael Ewert (mew@bmf1.dk) d. 2/8 2012 klokken 14:08

Sergio Perez er flere gange blevet sat i forbindelse med Ferrari, men det er flere andre kørere nu også. Jenson Button er et navn, som er kommet på listen efter problemerne med at få MP 4-27 til at virke ordentligt. Kimi Raikkonen er et andet navn ovenpå den succes hans comeback har skabt.

Begge kørere forventes at fortsætte for deres respektive hold. Jenson fordi han allerede er under kontrakt med McLaren til næste år, og Kimi fordi hans værdi er steget gevaldigt. Så er der rygterne om Sebastian Vettel og 2014-sæsonen.

Årets første klassebillede. Flere af kørerne på dette billlede er kandidater til sædet ved siden af Fernando Alonso.
Copyright Sahara Force India


Den italienske avis ’La Gazzetta dello Sport’ skriver, at kandidater til næste års Ferrari-sæde er Nico Hulkenberg, Heikki Kovalainen og Kamui Kobayashi, hvis kontrakter alle udløber efter denne sæson, og så Paul di Resta der skulle have en kontrakt for 2013 med Sahara Force India.

Sergio Perez mener dog, at han har en chance, og hvis ikke så vil han gerne vide det. Hans kontrakt hos Sauber udløber nemlig også denne sæson, og det på trods af, at han er en del af ’Ferrari Driver Academy’.

Sergio Perez
Copyright Sauber Motorsport


Mexicaneren udtaler til ’Press Association’:

”Hvis der er en mulighed hos dem (Ferrari, red.) eller et andet hold, så er det tiden at fortælle det.”

Lewis Hamilton nævnes stadig som en potentiel kandidat, men det er stensikkert ikke på en etårig kontrakt som briten er ude efter.

Bemærk! Diskussionen er tiltænkt indholdet af artiklen og ikke om man bryder sig om emnet eller formen.
Har man kommentar til dette kan man skrive en mail til forfatteren.


« Pirelli bekræfter dæktyper Beundring over Kimi-comeback »