Update på Maria de Villota

Maria de Villota er stadig i en kritisk, men dog stabil tilstand. I en pressemeddelelse udsendt klokken 16 engelsk tid kan man dog læse, at karrieren som racerkører er overstået, da Marias højre øje ikke har været til at redde.

Maria de Villota . Copyright Marussia F1 Team

Af: Michael Ewert (mew@bmf1.dk) d. 4/7 2012 klokken 20:07

Der er både godt, hvis man kan kalde det det, og dårligt nyt i den pressemeddelelse, som Marussia F1 her til aften dansk tid har udsendt. Maria de Villota er i live, hvilket er det positive, men hendes liv vil for altid være forandret.

Hendes højre øje har ikke været til at redde, og hun er stadig i en kritisk, men dog stabil tilstand.

I pressemeddelelsen står der, at man ikke kan give så mange oplysninger endnu, og at hensynet til familien naturligvis kommer i første række. Derfor vil man frabede sig spørgsmål om Marias tilstand, og komme med opdateringer, når der er noget at opdatere.

Et lille uddrag fra pressemeddelelsen af teamchef John Booth i samarbejde med Marias familie.

”Vi er taknemmelige for den behandling som Maria har modtaget, og hendes familie vil gerne sige tak til de neurologiske og plastikkirurgiske hold.”

”Det er dog med stor bedrøvelse, at jeg må rapportere, at på grund af de skader hun har pådraget sig, har Maria mistet sit højre øje.”

Bil Magasinet Formel 1 vender tilbage med flere informationer, når de bliver frigivet. En sort skygge har lagt sig over denne weekends Formel 1 grand prix.
Bemærk! Diskussionen er tiltænkt indholdet af artiklen og ikke om man bryder sig om emnet eller formen.
Har man kommentar til dette kan man skrive en mail til forfatteren.


« Marussia testkører kæmper for sit liv McLaren er Webbers favorit »