TV-tider Canadas GP

I denne weekend køres der Formel 1 i Canada. Løbet ligger på den anden side af dammen, og det gør at alle sessions afvikles senere end vi er vant til fra Europa. Endvidere er der EM i fodbold, så der kan blive kamp om fjernbetjeningen. Her kommer TV-tiderne til Canadas Grand Prix.

Sikkerhedsbilen med de to Ferrarier efter . Copyright Ferrari Media

Af: Michael Ewert (mew@bmf1.dk) d. 4/6 2012 klokken 08:06

Der bliver kørt stærkt på den canadiske Gilles Villeneuve-bane. Banen med den berømte Wall of Champions, og nogle langsider der lader bilerne køre 300+ km/t, plejer at byde på dramatik.

Det var her Jenson Button sidste år vandt efter historiens længste Formel 1-løb. Et løb der bød på en længere regnvejrsafbrydelse, flere fejl fra vinderen og en af Sebastian Vettels sjældne fejl sidst i løbet.

Det var også her Jan Magnussen tilbage i 1998 kørte karrierens sidste Formel 1-løb, og scorede Danmarks eneste VM-point med en sjetteplads.