• Forside

Kovalainen forbliver i Formel 1

Efter at det nu er blevet officielt, at Heikki Kovalainen ikke er en del af Renaults planer for 2008, har der været rygter fremme om, at han er færdig i Formel 1, efter kun en enkelt sæson. Men disse rygter afvises blankt af finnen.

Af: Allan (arh@bmf1.dk) d. 12/12 2007 klokken 10:12

”Jeg kommer helt sikkert til start i Formel 1 i 2008,” kom den direkte udmelding fra Heikki Kovalainen. ”Jeg har lige nu to muligheder.”

De to muligheder der nok er tale om, er det ledige McLaren sæde og Jarno Trullis sæde hos Toyota.

Toyota har meldt ud, at det bliver Timo Glock og Jarno Trulli der danner deres hold, men det har længe været en officiel hemmelighed, at de ikke har været for imponeret over Trullis indsats og har været på udkig efter en erstatning for ham.

Hos McLaren er der mange, som peger på, at det bliver Pedro de la Rosa der får sædet ved siden af Hamilton, for at tilfredsstille nogle af holdets spanske sponsorer, efter Alonso har forladt holdet i utide. Om det virkelig forholder sig sådan, ved kun Ron Dennis.

Dennis har luftet sin utryghed ved at hyre Heikki Kovalainen, da hans manager er en vis italiener, ved navn Flavio Briatore. Måske det er en del af hans forhandlingstaktik.

Hvorom alt er, så er Heikki Kovalainen åbenbart selv 100% sikker på, at han har et sæde i 2008, vi må så bare vente og se hvor.

OM SKRIBENTEN

Allan fra BMF1 Allan er en af grundlæggerne af Bil Magasinets Formel 1 side og er en af de mest erfarne Formel 1 skribenter i Danmark.