Perez afslår Red Bull-kontrakt

Red Bulls 2. kører, Sergio Perez, skulle angiveligt have afslået den kontrakt Red Bull har præsenteret ham for, der ville forlænge hans aftale med holdet i endnu en sæson, og samtidig kommet med et nyt modkrav.

Red Bull pre-season 2024 test . Copyright Red Bull Contentpool

Af: Allan (arh@bmf1.dk) d. 24/5 2024 klokken 10:05

Der er ikke megen tvivl om, at Mexicanske Sergio Perez meget gerne vil fortsætte sin Formel 1 karriere hos Red Bull, men det forlyder nu, at det ikke er for enhver pris.

Red Bull har, efter en solid sæsonstart fra Perez, valgt at tilbyde ham en kontraktforlængelse, med mindre justeringer, som i sig selv ikke har betydning for om han vil skrive under eller ej.

Men kardinalpunktet der har fået Perez til at afslå kontrakten er, at den igen kun lyder på et enkelt år, hvilket ikke er godt nok for ham.

Med flere andre kandidater i kulissen, til at tage over fra Perez, skulle det ikke lykkes for ham at lande en aftale, herunder de to VCAP kørere Yuki Tsunoda og Daniel Ricciardo, er det et højt spil mexicaneren tager.

I et interview op til Monacos Formel 1 Grand Prix, melder Perez ud, at der ikke er skrevet under på noget endnu, men at han forventer at der snart er en afklaring på hans fremtid i Formel 1. Underforstået at han forventer at han opnår enighed med Red Bull og fortsætter på det stærke hold.

Men hans seneste dyk i form, har fået Horner til at genoverveje situationen og et godt løb i Monaco, ser ikke ud til at kunne få Horner til at imødekomme Perez' krav.

Der er dog ingen tvivl om, at det er svært at være holdkammerart med Verstappen, hvilket betyder at chancen for at Perez fortsætter på holdet, er rimelig stor, men næppe med en flerårig kontrakt.

Forliget kunne lyde på, at Perez får en kontrakt på flere år, hvor alt efter år et er afhængigt af hans performance.

OM SKRIBENTEN

Allan fra BMF1 Allan er en af grundlæggerne af Bil Magasinets Formel 1 side og er en af de mest erfarne Formel 1 skribenter i Danmark.

Bemærk! Diskussionen er tiltænkt indholdet af artiklen og ikke om man bryder sig om emnet eller formen.
Har man kommentar til dette kan man skrive en mail til forfatteren.


« Personlig konflikt mellem Andretti og Liberty Medi Seneste rygter fra paddock »