Monacos GP: Vejrudsigten

I den kommende weekend rykker Formel 1 feltet til Monaco, hvor vejeret ofte får stor betydning for resultatet på de smalle gader i den rige by. Her kan du se vejrudsigten for det kommende løb.

Max Verstappen foran Yuki Tsunoda. Monacos GP 2023 . Copyright Red Bull Contentpool

Af: Allan (arh@bmf1.dk) d. 21/5 2024 klokken 09:05

Formel 1 løbet i Monaco, er elsket af mange for den glamour der omfavner løbet og hadet af mange, for kedelie løb, hvor der ikke kan overhales.

Men falder der lidt regn, har løbet det med at udvikle sig til top underholdning og fostre nye vindere.

I den kommende weekend er der mulighed for regn, når den meget afgørende kvalifikation afvikles lørdag, mens søndagen hvor selve løbet afvikles, ser varm og tør ud.

Monacos placering ud mod havet, med bjerge ind mod landet, betyder at selv de vildeste meteorologer ofte tager fejl.

Vi vil dog her skrive, hvad man forventer af vejret i den kommende weekend.

Fredag En relativ kølig start på weekenden, med blot 19 grader i luften, med 19 % chance for regn på det højeste, som er lige omkring den 1. frie træning. Svag vind.

Lørdag Lørdagen fortsætter kølig, med omkring 19 grader, med op mod 29 % chance for regn, som primært er lige omkring den 3. træning, mens chancen for regn falder til få procent, omkring kvalifikationen. Fortsat en let vind.

Søndag Weekendens varmeste dag bliver løbsdagen, med omkring 21 grader, stort set ingen chance for regn og meget let vind.

OM SKRIBENTEN

Allan fra BMF1 Allan er en af grundlæggerne af Bil Magasinets Formel 1 side og er en af de mest erfarne Formel 1 skribenter i Danmark.

RELATEREDE NYHEDER

Bemærk! Diskussionen er tiltænkt indholdet af artiklen og ikke om man bryder sig om emnet eller formen.
Har man kommentar til dette kan man skrive en mail til forfatteren.


« Emilia-Romagna GP: Vejrudsigten Canadas GP: Vejrudsigten »