Vi har ikke set McLarens fulde potentiale endnu

Lando Norris mener, det er for tidligt at drage konklusioner angående McLarens nye opgraderinger på baggrund af weekenden i Miami. Han tror dog på, at vi ser mere på Imola.

McLaren pre-season 2024 test . Copyright McLaren

Af: Andreas Hansen (ah@bmf1.dk) d. 16/5 2024 klokken 09:05

Der var stor glæde i McLaren-lejren efter Lando Norris’ første sejr i Miami.

McLaren havde til weekenden i Miami medbragt nye opgraderinger til Norris’ bil, mens Oscar Piastri kun fik omkring 50 procent af opgraderingerne.

Lando Norris viste god fart i bilen under løbet, og han tror stadig, at der er mere at komme efter hos McLaren.

”Det ser godt ud, det virker som forventet, men jeg tror ikke, at Miami er banen, hvor vi ser det hele,” fortæller Norris til Motorsportweek.

Briten håber på, at Imola kan vise mere af bilens potentiale og understreger, at teamet har gjort et godt stykke arbejde, for at gøre alting klar.

Selvom Norris håber på, at Imola kan vise endnu mere potentiale hos McLaren, så er det stadig for tidligt at drage endegyldige konklusioner omkring de nye opgraderinger.

”Jeg tror aldrig, at du kan konkludere noget ud fra én session og én bane. Vi bliver nødt til at se det på en bane med høj downforce og en bane med lav downforce.”

”Folk er for hurtige til at konkludere alting på baggrund af en weekend eller en dag. Vi skal være lidt mere tålmodige, og efter to, tre weekender kan vi begynde at drage konklusioner.”

OM SKRIBENTEN

Andreas fra BMF1 Andreas er studerende på Danmarks Medie- og Journalisthøjskole i Aarhus.

RELATEREDE NYHEDER

Bemærk! Diskussionen er tiltænkt indholdet af artiklen og ikke om man bryder sig om emnet eller formen.
Har man kommentar til dette kan man skrive en mail til forfatteren.


« BREAKING NEWS: Williams forlænger med Albon Emilia-Romagnas GP: 3. frie træning »