BREAKING NEWS: Williams forlænger med Albon

Alexander Albon og Williams Formel 1 holdet, har valgt at forlænge deres aftale med en flerårig aftale. Således er Albon nu endegyldigt ude af spekulationer om en tilbagevenden til Red Bull, som afløser for Perez.

Albon . Copyright Williams F1

Af: Allan (arh@bmf1.dk) d. 15/5 2024 klokken 11:05

Williams har annonceret, at de har valgt at indgå en flerårig aftale med Alexander Albon, der i de seneste par år, har vist sig som holdets stærkeste kører.

Der har tidligere været en del spekulationer fremme om, at Albon skulle være på vej tilbage til Red Bull, for at tage det sæde han mistede, tilbage, og dermed sende Perez ud af holdet.

Men forlængelsen med Williams, indikerer at Red Bull ikke har tænkt sig at skifte Perez ud, som tingene ser ud nu, hvorfor Williams var det bedste bud på at blive i Formel 1 for Albon.

Williams nævner derimod intet om det andet sæde, som Logan Sergant sidder usikkert i lige nu. Her spekuleres der i, at Valteri Bottas skulle være på vej tilbage, hvis ikke det lykkes for Mercedes at overbevise Wolves om, at det skal være Frederik Vesti der skal ind der.

OM SKRIBENTEN

Allan fra BMF1 Allan er en af grundlæggerne af Bil Magasinets Formel 1 side og er en af de mest erfarne Formel 1 skribenter i Danmark.

Bemærk! Diskussionen er tiltænkt indholdet af artiklen og ikke om man bryder sig om emnet eller formen.
Har man kommentar til dette kan man skrive en mail til forfatteren.


« Mercedes har løst deres problem, igen! Vi har ikke set McLarens fulde potentiale endnu »