Tiltagende rygter om Magnussen exit

I takt med at Kevin Magnussens position i forhold til Nico Hülkenberg bliver eksponeret, mere og mere, tiltager rygter om hans exit fra HAAS Formel 1 holdet. Nu er der en ny mand meldt på banen som afløser

Bahrains Grand Prix 2024 . Copyright Haas F1

Af: Allan (arh@bmf1.dk) d. 14/5 2024 klokken 13:05

Til trods for, at Stake Sauber Formel 1 holdet, endnu ikke har meldt ud, hvem det er de sender på porten efter denne sæson, som skal gøre plads for Nico Hülkenberg, bliver begge kørere nu sat i forbindelse med HAAS, så det kan ende med et rent bytte af en kører mellem de to hold.

HAAS har heller ikke bekræftet hvem det er, der skal tage over fra Hulken, men alle lader til at vide, at det sæde allerede er afsat til Oliver Bearman, som Ferrari gerne vil afprøve på et mindre hold, inden han kan få chancen hos dem selv, når de skal skifte en.

Men i takt med, at Kevin Magnussen har fået så mange strafpoint, primært for at hjælpe Hulken til bedre placeringer, tiltager rygterne om, at HAAS vælger at skille sig af med ham, efter denne sæson.

Her er det så, at Stake Saubers to kørere kommer i spil.

Valteri Bottas har ikke haft de bedste sæsoner, siden han skiftede Mercedes ud med Sauber, men han har en fantastisk erfaring, som uden tvivl vil kunne hjælpe HAAS.

Spørgsmålet er dog, om Bottas er interesseret i at blive i Formel 1 for en hver pris, hvilket et skifte til HAAS næsten må betegnes som.

Hvis ikke Bottas vil, forlyder det at Zhou Guanyu skulle stå klar, tilmed sammen med en stor stærk Kinesisk sponsor, hvilket helt sikkert også vil være tiltalende for HAAS.

Meget få medier, peger på at Kevin Magnussen bliver. Flere medier påstår tilmed, at Magnussen selv har lagt sin opsigelse, på grund af tiltagende utilfredshed med holdet, som han efterhånden har indset, ikke vil give ham den sejr i Formel 1, som han har drømt om siden debuten for McLaren, for 10 år siden.

Samtidig betyder familien mere og mere, hvilket han har vist ved flere lejligheder, når datteren er med i paddock.

OM SKRIBENTEN

Allan fra BMF1 Allan er en af grundlæggerne af Bil Magasinets Formel 1 side og er en af de mest erfarne Formel 1 skribenter i Danmark.

RELATEREDE NYHEDER

Bemærk! Diskussionen er tiltænkt indholdet af artiklen og ikke om man bryder sig om emnet eller formen.
Har man kommentar til dette kan man skrive en mail til forfatteren.


« Brown: Norris kan slå Verstappen Haas-boss kæmpede for at beholde Hülkenberg »