Japans GP: Vejrudsigten

Formel 1 feltet kommer til Japan i den kommende weekend. Løbet er delvist rykket frem som et forårsløb, i et håb om at vejret bliver noget bedre, end de ofte meget regnfulde løb der tidligere er afviklet. Om det så er lykkedes, kan du læse om her.

Charles Leclerc. Japans GP 2023 . Copyright Ferrari Media

Af: Allan (arh@bmf1.dk) d. 2/4 2024 klokken 09:04

Vi kan lige så godt sige det, som det er. Alt tyder på at vi vil opleve årets første regnvejrsløb her i den kommende weekend.

Fredag Her venter der en relativ kold oplevelse. Det er varslet at de maksimale temperaturer kun rammer 16 grader, samtidig er der 94% chance for regn, og vinden vil også være rimelig hård.

Lørdag Her bliver vejret markant bedre. Der er kun 25 % chance for regn, mens temperaturen skulle stige til 18 grader og vinden skulle lægge sig totalt, så det faktisk skulle føles som 20 grader.

Søndag Løbsdagen ser igen ud til at blive ustadig. 75% chance for regn, meget regn, temperaturen stiger dog til 19 grader, samtidig med at vinden tiltager ret meget.

Så der er alt i spil og mulighed for et særdeles underholdende løb.

OM SKRIBENTEN

Allan fra BMF1 Allan er en af grundlæggerne af Bil Magasinets Formel 1 side og er en af de mest erfarne Formel 1 skribenter i Danmark.

RELATEREDE NYHEDER

Bemærk! Diskussionen er tiltænkt indholdet af artiklen og ikke om man bryder sig om emnet eller formen.
Har man kommentar til dette kan man skrive en mail til forfatteren.


« Australiens GP: Vejrudsigten Kinas GP: Vejrudsigten »