Er Ricciardo på vej ud?

Australske Daniel Ricciardo kan meget snart være på vej ud af Formel 1, hvis han ikke opper sig gevaldigt i de næste to Formel 1-løb i Japan og Kina. Afløseren er allerede fundet.

Bahrains Grand Prix 2024 . Copyright Red Bull Contentpool

Af: Jesper Emke Clausen (jc@bmf1.dk) d. 25/3 2024 klokken 11:03

Daniel Ricciardo mangler stadig at score point I denne års Formel 1-sæson, men hvad endnu værre er, så virker den storsmilende australier til at være constant langsommere end sin japanske teamkammerat Tsunoda.

Mediet The Herald i New Zealand skriver, at Liam Lawson kan være på vej til at afløse Ricciardo allerede i maj.

Daniel Ricciardos bil i svøbDaniel Ricciardos bil i svøb
Copyright BMF1.dk


The Herald skriver, at Ricciardo har fået et ultimatum at Red Bulls Helmut Marko, som er en velkendt fortaler for at give Lawson et fast sæde i Formel 1.

Hvis Ricciardo ikke forbedrer sine resultater I de næste to løb I hhv. Japan og Kina, bytter Red Bull Ricciardo ud med Liam Lawson hos Racing Bulls for resten af sæsonen.

Italiens Grand Prix 2023. Liam Lawson erstatter igen Daniel RicciardoItaliens Grand Prix 2023. Liam Lawson erstatter igen Daniel Ricciardo
Copyright Red Bull Contentpool


The Herald skriver også, at Lawson internt hos Red Bull regnes som den bedste mulighed for at blive teamkammerat med Max Verstappen I Red Bull, når Sergio Perez’ kontrakt udløber ved udgangen af dette års sæson.

Dette forudsætter selvfølgelig, at Max Verstappen fortsætter hos Red Bull næste og ikke forlader teamet på grund af interne stridigheder.

22-årige Lawson imponerede sidste år som erstatning for netop Daniel Ricciardo, der brækkede sin hand under den frie træning til Hollands formel 1-grandprix. Det blev i senere løb både til masser af ros og point til Liam Lawson.

OM SKRIBENTEN

Jesper fra BMF1 Jesper er cand.mag. i Moderne Kultur fra Københavns Universitet med speciale i biler og bor til dagligt i Berlin.

RELATEREDE NYHEDER

Bemærk! Diskussionen er tiltænkt indholdet af artiklen og ikke om man bryder sig om emnet eller formen.
Har man kommentar til dette kan man skrive en mail til forfatteren.


« Australiens Grand Prix. Løbsresumé: Sainz vinder BMF1.dk's Power Rating: Australiens GP »