Kulde i Las Vegas

Las Vegas, spillebyen i ørkenen, som nok mest er kendt for varme og sandstorme, ud over de mange kasinoer, skal snart være været for endnu et Formel 1 løb i USA. Men kulde kan give Formel 1 holdene en noget anderledes udfordring.

Italiens Grand Prix 2023 . Copyright BMF1.dk

Af: Allan (arh@bmf1.dk) d. 9/11 2023 klokken 09:11

Der er ikke mange der forbinder Nevada ørkenen, hvor spillebyen Las Vegas er placeret, med kulde, men ikke desto mindre, er det det Formel 1 holdene kan vente, når de om lidt over en uge, for første gang i nyere tid, skal indtage byen, for at afvikle endnu et gadeløb.

Faktisk er der varsel om, at der kan være temperaturer tæt på frysepunktet om natten, og da løbet, for at give det lidt ekstra show, afvikles om aftenen, kan det ende med at blive særdeles udfordrende.

Mens denne nyhed skrives, er der blot 14 grader i Las Vegas, med en meget lav luftfugtighed på blot 22%, hvilket i det mindste er lidt godt nyt for Pirelli, der ikke har dæk der er bygget til så koldt vejr.

Holder vejrudsigten, vil de blødeste softdæk, være det bedste valg, hvilke vi så må håbe er dem, som Pirelli har valgt at tage med til denne weekend.

Kulden kan betyde, at vi vil se andre hold stikke snuden frem, herunder HAAS, der er kendt for at være hårde ved deres dæk, og derfor må være bedre til at få varme i dem, under svære forhold.

OM SKRIBENTEN

Allan fra BMF1 Allan er en af grundlæggerne af Bil Magasinets Formel 1 side og er en af de mest erfarne Formel 1 skribenter i Danmark.

Bemærk! Diskussionen er tiltænkt indholdet af artiklen og ikke om man bryder sig om emnet eller formen.
Har man kommentar til dette kan man skrive en mail til forfatteren.


« Ricciardo frustreret over særlig regel FIA afviser protest fra Haas »