Vildt rygte: Alonso forhandler med Red Bull

Rygterne om at den dobbelte spanske Formel 1-verdensmester vil skifte til Red Bull har været fremme før, men nu tager de til i styrke på grund af Aston Martins nedadgående formkurve – samt et besøg hos Red Bull.

Saudi Arabiens Grand Prix 2023 . Copyright Aston Martin

Af: Jesper Emke Clausen (jc@bmf1.dk) d. 21/10 2023 klokken 21:10

Får vi virkelig Max Verstappen og Fernando Alonso at se som teamkammerater hos Red Bull?

Det lyder langt ude, men det er ikke desto mindre det, som DailyMail spekulerer i.

Årsagen er åbenbart, at Fernando Alonso har et sidste ønske om at slutte sin lange og imponerende karriere i et absolut topteam, og her må Red Bull siges at have gode kort på hånden.

Fernando Alonso jagtes af Lewis Hamilton. Canadas GP 2023Fernando Alonso jagtes af Lewis Hamilton. Canadas GP 2023
Copyright Aston Martin


DailyMail mener at vide, at Fernando Alonsos velkendte manager Flavio Briatore har lagt i kakkelovnen til et eventuelt sæde ved siden af Max Verstappen.

Briatore er blevet set tale længe med Red Bulls Christian Horner under Qatars Formel 1-grandprix, og undertegnede skribent har selv set Alonso i samtaler med Red Bull folk i paddocken i Austin.

Normalt skal man ikke lægge alt for meget i, at forskellige folk fra forskellige teams taler med hinanden, men Fernando Alonso har for nyligt været ude med riven efter sit nuværende team for ikke at være gode nok til at holde trit med de andre.

Aston Martins formkurve er for nedadgående i øjeblikket, og der er ingen hjælp at hente fra teamets anden kører, Lance Stroll, der takket være sin far sidder sikkert i sædet, men som ikke formår at hente point regelmæssigt til teamet.

Bahrains Grand Prix 2023. Podiet Sejr til Max Verstappen foran Sergio Perez. Perfekt weekend til Red Bull. Alonso P3Bahrains Grand Prix 2023. Podiet Sejr til Max Verstappen foran Sergio Perez. Perfekt weekend til Red Bull. Alonso P3
Copyright Red Bull Contentpool


Problemet for Red Bull er, at Sergio Perez har en kontrakt for 2024, og det østrigske team har desuden Daniel Ricciardo og Liam Lawson i venteposition til et eventuelt ledigt sæde hos Red Bull, såfremt Sergio Perez går eller bliver gået.

Men det er jo Formel 1, så alt er muligt – selv et sidste ønske fra Fernando Alonso.

OM SKRIBENTEN

Jesper fra BMF1 Jesper er cand.mag. i Moderne Kultur fra Københavns Universitet med speciale i biler og bor til dagligt i Berlin.

RELATEREDE NYHEDER

Bemærk! Diskussionen er tiltænkt indholdet af artiklen og ikke om man bryder sig om emnet eller formen.
Har man kommentar til dette kan man skrive en mail til forfatteren.


« Austin – sprintkvalifikation: Verstappen top, Haas Austin – sprintløb: Verstappen vinder – Haas chanc »