Nyck de Vries under luppen

Daniel Ricciardo har været på besøg hos AlphaTauri, hvor han fik lavet et sæde, så han er klar til at hoppe i deres Formel 1 bil, skulle behovet opstå. Rygter siger, at det snart vil ske, da Red Bull er ved at miste tålmodigheden med Nyck de Vries.

Nyck de Vries . Copyright Williams F1

Af: Allan (arh@bmf1.dk) d. 11/5 2023 klokken 13:05

Nyck de Vries er den der har haft det længste tilløb til Formel 1, i nyere tid, men kan også være den der hurtigst ryger ud igen.

Han har endnu ikke scoret et eneste point, men har modsat smadret sin bil flere gange, hvilket har fået Red Bull til at holde ekstra øje med ham.

Officielt er det blot det de gør, altså holder ekstra øje med ham, med henblik på at hjælpe ham til at blive bedre, men da Daniel Ricciardo forleden var forbi AlphaTauri fabrikken i Italien, for at få lavet et sæde, var det ikke bare for at have det rigtige sæde til simulatoren.

Noget kunne tyde på, at Nyck de Vries inden længe, kan være erstattet af Ricciardo, der således vil få et Formel 1 sæde, langt tidligere end forventet.

OM SKRIBENTEN

Allan fra BMF1 Allan er en af grundlæggerne af Bil Magasinets Formel 1 side og er en af de mest erfarne Formel 1 skribenter i Danmark.

Bemærk! Diskussionen er tiltænkt indholdet af artiklen og ikke om man bryder sig om emnet eller formen.
Har man kommentar til dette kan man skrive en mail til forfatteren.


« Miami overvejer aftenløb Slår Mercedes tilbage? »