Mercedes jagter ny teknisk chef

Mercedes kom dårligere fra start i år, end de gjorde i det katastrofale 2022, hvilket angiveligt har fået holdchef Toto Wolff til at jagte en ny teknisk chef, der er en gammel kending for holdet.

James Allison . Copyright Mercedes

Af: Allan (arh@bmf1.dk) d. 9/3 2023 klokken 13:03

James Allison, der var en af nøglepersonerne bag Mercedes succesfulde racerbiler fra 2017 til 2021, skulle angiveligt have modtaget et kald fra Toto Wolff, der ønsker at få ham tilbage på holdet, for at redde dem i den kommende sæson.

Mercedes' start på den nye sæson, er gået alt andet end efter planen. Faktisk så skidt, at det allerede nu forlyder, at Lewis Hamilton ikke har lyst til at forlænge sin kontrakt med holdet, efter denne sæson.

Hamilton er en af de vigtigste personer på holdet, da han ikke blot er hurtig på banen, har en fantastisk teknisk forståelse, der hjælper holdet markant med deres udvikling.

Men selvom det skulle lykkes for Mercedes at fastholde Hamilton, efter denne sæson, har de fortsat behov for at have en der forstår at lede udviklingen af deres bil, så de igen kan vinde løb.

Det er det som James Allison igennem flere år, har formået, hvilket skulle være grunden til, at Mercedes ønsker ham tilbage på holdet.

Hverken James Allison eller Toto Wolff ønsker at kommenterer på disse rygter.

OM SKRIBENTEN

Allan fra BMF1 Allan er en af grundlæggerne af Bil Magasinets Formel 1 side og er en af de mest erfarne Formel 1 skribenter i Danmark.

RELATEREDE NYHEDER

Bemærk! Diskussionen er tiltænkt indholdet af artiklen og ikke om man bryder sig om emnet eller formen.
Har man kommentar til dette kan man skrive en mail til forfatteren.


« Vasseur optimist Ferrari fyrer flere folk »