FIA skiller sig af med Rao

Shaila-Ann Rao, der har været en af nøglepersonerne i forbindelse med rygterne om Red Bull's budgetoverskridelser, er ikke længere en del af FIA, har FIA selv meldt ud, her kort efter sæsonen 2022 afslutningen.

Motorhomes Østrig 2019 . Copyright Bil Magasinet BMF1

Af: Allan (arh@bmf1.dk) d. 24/11 2022 klokken 14:11

Selvom Shaila-Ann Rao i mange år, har været en del af både FIA og tilknyttet Mercedes Formel 1 holdet, som special rådgiver, var der ikke mange der kendte hende, inden denne sæson.

Rao overtog stillingen som juridisk direktør hos FIA, tildligere på året, efter Peter Bayer, hvilket fik flere til at løfte øjenbrynene, herunder Bernie Ecclestone, der ikke mente at hun kunne bestride jobbet, kommende fra Mercedes.

Men hos FIA var man sikker på, at hun ikke ville have problemer med at håndterer fortrolige emner, da hun jo har været vant til dette.

Meget tyder nu på, at hun har haft meget svært ved at håndtere dette, når hendes tidligere chef, Toto Wolff spurgte ind til forskellige ting omkring konkurrenterne.

Ifølge FIA er det dog ikke den direkte grund til at hun nu ikke længere er en del af deres firma, men at man ville undgå at nogen skulle være i tvivl om deres medarbejders loyalitet.

OM SKRIBENTEN

Allan fra BMF1 Allan er en af grundlæggerne af Bil Magasinets Formel 1 side og er en af de mest erfarne Formel 1 skribenter i Danmark.

Bemærk! Diskussionen er tiltænkt indholdet af artiklen og ikke om man bryder sig om emnet eller formen.
Har man kommentar til dette kan man skrive en mail til forfatteren.


« Officielt: Ricciardo tilbage hos Red Bull! Vindtunneltid »