Welcome home DR3

Sådan så overskriften ud fra Red Bull for kort tid siden, hvilket bekræfter rygtet om, at Daniel Ricciardo er tilbage hos Red Bull, efter en tur omkring Renault og McLaren.

Monacos Grand Prix 2018 . Copyright Red Bull Contentpool

Af: Allan (arh@bmf1.dk) d. 23/11 2022 klokken 14:11

Rygter har i nogen tid sviret omkring Daniel Ricciardos fremtid. Først med henvisning til at Mercedes ønskede at få ham ombord, men på det seneste, at Red Bull gerne så ham tilbage hos dem.

Sergio Perez har en aftale på plads med Red Bull for 2023 sæsonen også, men det kan langt fra udelukkes, at Red Bull hellere vil have Ricciardo i bilen.

Daniel Ricciardo har haft det svært hos McLaren, men var en kæmpe løftestang for Renault, da han skiftede over til dem.

Hos Red Bull vil han hurtigt kunne føle sig hjemme igen, hvilket Red Bull også signalere med den velkomst de har sendt ud.

"Vi er i ekstase over at kunne annoncerer at "The Honey Badger" i egen person, er tilbage hos Red Bull," skriver de i pressemeddelelsen.

Ricciardo får tilmed titlen som 3. kører for Red Bull, hvilket kun vil være med til at øge presset på Perez og hans forståelse af at være uundværlig.

OM SKRIBENTEN

Allan fra BMF1 Allan er en af grundlæggerne af Bil Magasinets Formel 1 side og er en af de mest erfarne Formel 1 skribenter i Danmark.

Bemærk! Diskussionen er tiltænkt indholdet af artiklen og ikke om man bryder sig om emnet eller formen.
Har man kommentar til dette kan man skrive en mail til forfatteren.


« Breaking: Ford bekræfter F1-comeback »