Straf til Ricciardo

Daniel Ricciardo kolliderede med Kevin Magnussen på første omgang af Brasiliens Grand Prix. Da begge kørere udgik, blev skyldsspørgsmålet først afgjort efter løbet.

Brasiliens Grand Prix 2022. Kevin uheld . Copyright Haas F1

Af: Nicolai Ascanius (nj@bmf1.dk) d. 14/11 2022 klokken 08:11

Resultatet er blevet at Ricciardo får skylden for episoden og får en 3-pladsers straf på gridden i Abu Dhabi når sæsonens - og Ricciardos - sidste løb bliver kørt om en uge.

Løbets stewards vurderede efter løbet af Kevin Magnussen havde kørt normalt rundt i svinget, og Ricciardo har udtalt at han fejlvurderede situationen og dermed ramte danskeren.

Brasiliens Grand Prix 2022. Sejr til RussellBrasiliens Grand Prix 2022. Sejr til Russell
Copyright Mercedes AMG

Løbet i Brasilien blev vundet af George Russell for Mercedes, mens Lando Norris i den anden McLaren måtte udgå med et elektrisk problem. Dermed fik McLaren 0 point i løbet mens ærkerivalerne hos Alpine fik 14 point med hjem.

OM SKRIBENTEN

Nicolai fra BMF1 Nicolai grundlagde Bil Magasinets Formel 1 side sammen med Allan og har en række Formel 1 web-projekter bag sig. Udover al teknikken, har Nicolai skrevet om Formel 1 siden 1997.

Bemærk! Diskussionen er tiltænkt indholdet af artiklen og ikke om man bryder sig om emnet eller formen.
Har man kommentar til dette kan man skrive en mail til forfatteren.

« Brasiliens Grand Prix, løbsresumé: Russell vinder Schumacher ude - Hulken inde »