Hamilton står til gridstraf

Mercedes er bekymret for at Hamiltons motor ikke er klar til løbet i den kommende weekend, hvilket vil udløse en gridstraf til den syvdobbelte verdensmester. Samtidig er der flere andre problemer med bilen.

Hamilton var plaget af rygsmerter. Aserbajdsjans GP 2022 . Copyright Mercedes AMG F1 - LAT Images

Af: Allan (arh@bmf1.dk) d. 31/8 2022 klokken 14:08

En flyvetur, som følge af kollision med Fernando Alonsos Alpine racer, leder til at være mere end Hamiltons Mercedes har kunne klare.

Efter flyveturen, som Hamilton selv var bange for ville brække hans ryg, formåede han at trille videre, inden han fik streng besked om at parkere bilen, med det samme.

Bekymringerne var omkring motoren, der viste underlige data, som kunne være på grund af et brud, eller forhåbentligt en sensorfejl.

En hurtig undersøgelse viste, at det ikke var en simpel sensorfejl, men at der meget sandsynligt er noget langt værre galt med motoren.

Motoren er sendt til Mercedes for nærmere undersøgelse, men det er ikke optimisme der kommer fra holdet, der forventer at denne 3. motor, ikke længere kan bruges, hvilket betyder at de endnu engang skal skifte den, hvilket igen udløser en straf.

Ud over motoren, er der også bekymringer omkring den elektriske del, hvilket betyder at Mercedes, hvis de finder ud af at der skal ny motor i, nok vælger at skifte hele pakken og så vil starte bagerst i feltet når der i weekenden, skal køreres i Holland.

OM SKRIBENTEN

Allan fra BMF1 Allan er en af grundlæggerne af Bil Magasinets Formel 1 side og er en af de mest erfarne Formel 1 skribenter i Danmark.

RELATEREDE NYHEDER

Bemærk! Diskussionen er tiltænkt indholdet af artiklen og ikke om man bryder sig om emnet eller formen.
Har man kommentar til dette kan man skrive en mail til forfatteren.


« Gasly favorit til Alpine sædet Hollands GP: Løbsoptakt »