HAAS klar til at hyre Ricciardo

HAAS har meldt ud, at Mick Schumacher er i spil til at beholde sit sæde på deres Formel 1 hold, men bekræfter samtidig, at de er klar til at hyre Daniel Ricciardo, skulle den hurtige australier stå uden et sæde, efter denne sæson.

Monaco GP fredag . Copyright Haas F1

Af: Allan (arh@bmf1.dk) d. 24/8 2022 klokken 08:08

Daniel Ricciardo har aldrig fundet sig helt til rette hos McLaren, selvom han er den seneste til at vinde for holdet.

Samtidig har Alpine reserven og landsmanden, Oscar Piastri, banket så hårdt på døren til Formel 1, at han, efter alt at dømme, formår at skubbe Daniel Ricciardo ud af sædet.

Det betyder at Ricciardo, ser ud til at stå uden et sæde, efter denne sæson. Nok med en stor pose penge, men altså ikke et sæde.

De fleste har sat ham i forbindelse med det ledige sæde hos Alpine, som Piastri åbenbart ikke vil have, men nu melder Gunther Steiner sig ind i kampen og udtaler, at han sagtens kunne se Ricciardo køre for HAAS.

HAAS lader ikke til at være synderligt interesseret i at beholde Mick Schumacher, der ødelægger for meget og fortsat ikke viser det, som man havde forventet af ham på banen, efter hans sejr i Formel 2.

Det betyder, at de gerne så ham rykke over til Alpine, der har bedre ressourcer til at håndtere Schumacher, samtidig med at Ricciardo så kan tage det efterladte sæde hos dem.

Skulle det lykkes, ville det være noget af et scoop for HAAS og det vil give Kevin Magnussen en bedre mand, at måle sig mod. Men det er nok mest af alt ønsketænkning fra Steiners side.

OM SKRIBENTEN

Allan fra BMF1 Allan er en af grundlæggerne af Bil Magasinets Formel 1 side og er en af de mest erfarne Formel 1 skribenter i Danmark.

Bemærk! Diskussionen er tiltænkt indholdet af artiklen og ikke om man bryder sig om emnet eller formen.
Har man kommentar til dette kan man skrive en mail til forfatteren.


« Giovinazzi tilbage hos Haas Ny løbsingeniør til Kevin »