At ofre Masi vil være en fejl

Tidligere Formel 1 kører og nuværende kommentator Martin Brundle, mener at FIA vil begå en stor fejl, hvis de ofrer Michael Masi for at tilfredsstille Mercedes og Lewis Hamilton.

Malaysias GP 2015 . Copyright Getty Images/Toro Rosso

Af: Allan (arh@bmf1.dk) d. 27/1 2022 klokken 10:01

"Det er muligt at der blev begået fej, og der er ingen tvivl om, at der også vil blive begået fejl i fremtiden, men at ofre Michael Masi for at tilfredsstille Mercedes, vil være meget forkert af FIA," udtaler Brundle til Sky F1, mens vi venter på at hører nyt fra Hamilton.

Ikke nok med, at Mercedes har set sig sur på Masi, så forlyder det også, at de også vil af med FIA's tekniske chef for Formel biler, Nikolas Tombazis.

Men ifølge Brundle, vil det være en helt gal glidebane man vil komme ind på, skulle man vælge at finde sende de to på porten, for at få nye personer ind, der måske, måske ikke, vil kunne gøre et bedre job.

Michael Masi blev løbsdirektør for Formel 1, da han egentlig blot skulle starte i mester lærer under Charlie Whiting, der desværre pludselig gik bort, få dage inden sæsonsarten i 2019.

"Det er vigtigt at man kommer til bunds i denne sag, lærer af den og bevæger sig frem," kom det yderligere fra ham.


OM SKRIBENTEN

Allan fra BMF1 Allan er en af grundlæggerne af Bil Magasinets Formel 1 side og er en af de mest erfarne Formel 1 skribenter i Danmark.

Bemærk! Diskussionen er tiltænkt indholdet af artiklen og ikke om man bryder sig om emnet eller formen.
Har man kommentar til dette kan man skrive en mail til forfatteren.


« 7 år mere Horner sætter navn på fremtidens F1-kørere »