Mercedes fyrer op under sin 2022-motor

En ny sæson nærmer sig, og dermed også en ny type biler og ændret motorregulativ. Hør Mercedes-ingeniørerne fyre op under fabrikkens 2022-motor.

Lewis Hamilton i Abu Dhabi . Copyright Mercedes AMG F1 - Jiri Krenek

Af: Peter Hartig (pha@bmf1.dk) d. 25/12 2021 klokken 11:12

2022-sæsonen sluttede med et konstruktørmesterskab til Mercedes. Helt nøjagtigt et imponerende ottende mesterskab til den tyske konstruktør.

Anderledes gik det dog i kampen om det individuelle mesterskab, hvor Lewis Hamilton måtte se sig slået af Red Bulls Max Verstappen på sidste omgang af afslutningsgyseren i Abu Dhabi.

Så der er et regnskab at gøre op i den kommende nye sæson.

Abu Dhabis Grand Prix 2021. Max Verstappen vinder løbet og VM. Lewis siger tillykke kort efter, og lige siden har eksverdensmesteren været tavsAbu Dhabis Grand Prix 2021. Max Verstappen vinder løbet og VM. Lewis siger tillykke kort efter, og lige siden har eksverdensmesteren været tavs
Copyright Red Bull Contentpool


Mercedes melder nu klar med deres nye motor, som skal gøre sit for at rette op på både renomme og frustrationer efter den kontroversielle sæsonafslutning i Abu Dhabi.

I tweetet herunder fyrer ingeniørerne op under motoren i den nye Mercedes W13. I modsætning til 2021-sæsonen, kører de nye motorer ikke med MGU-H (varmegenvindingsenhed).Siden Abu Dhabis Grand Prix har det svirret med rygter om, at Hamilton vil pensionere sig selv efter skuffelsen i ørkensandet, men efter sigende har han nu bekræftet over for Mercedes, at han vil være tilbage i 2022.

Læs vores artikel med uddrag af et videointerview med teamchef Toto Wolff.

Med til historien hører, at den syvdobbelte verdensmester stadig har kontrakt med Mercedes for 2022 og at køreren hverken har af- eller bekræftet sin selvpensionering. Den 36-årige brite har ganske enkelt bare været tavs siden afslutningsinterviewet i Abu Dhabi.

OM SKRIBENTEN

Peter fra BMF1 Peter har været en del af BMF1 næsten siden starten og er især kendt for sin faste serie af Kevin-interviews.

RELATEREDE NYHEDER

Bemærk! Diskussionen er tiltænkt indholdet af artiklen og ikke om man bryder sig om emnet eller formen.
Har man kommentar til dette kan man skrive en mail til forfatteren.


« Hamilton fortsætter i 2022 Piller, alkohol og burnout – en F1-mekaniker råber »