Nico Hülkenberg debuterer i IndyCar

Nu er endnu en tidligere Formel 1-kører på vej til den Nordamerikanske IndyCar-ssrie.

Hülkenberg . Copyright Aston Martin

Af: Peter Hartig (pha@bmf1.dk) d. 21/10 2021 klokken 11:10

Den tidligere Formel 1-kører, Nico Hülkenberg, sætter nu også kursen mod den Nordamerikanske 'open wheel'-serie IndyCar.

Den 34-årige tysker skal teste for teamet Arrow McLaren SP kommende mandag på Barber Motorsports Park, samme sted som Christian Lundgaard kørte sine første omgange i en IndyCar-racer.

Ifølge rapporter handler testen ikke om en kontrakt men mere om at se, hvorvidt Hülkenberg overhovedet kan fungere i en IndyCar. McLaren allerede har bekræftet Pato O’Ward og Felix Rosenqvist for den kommende sæson.

Flere IndyCar-teams kører med 3 biler, men det har Arrows McLaren SP ikke meldt ud, at de vil gøre i den kommende sæson. Dog deltog teamet i år med en tredje bil under det legendariske Indy 500, hvor Juan Pablo Montoya sad bag rattet. Samme tur fik Fernando Alonso i 2019.

Som vi kunne offentliggøre i går, fortsætter Formel 2-køreren Christian Lundgaard karrieren i IndyCar hos Rahal Letterman Lanigan Racing.

OM SKRIBENTEN

Peter fra BMF1 Peter har været en del af BMF1 næsten siden starten og er især kendt for sin faste serie af Kevin-interviews.

RELATEREDE NYHEDER

Bemærk! Diskussionen er tiltænkt indholdet af artiklen og ikke om man bryder sig om emnet eller formen.
Har man kommentar til dette kan man skrive en mail til forfatteren.


« Lundgaard sætter F1-drømmen på standby Verstappen boykotter Netflix »