Wolff indkalder Bottas til samtale

Valteri Bottas fik direkte ordre på, at de nye dæk han fik monteret med 5 omgange til mål, ikke skulle bruges til at sætte hurtigst omgangstid. Men det gjorde han, hvilket har fået Toto Wolff til at reagerer.

Frankrigs Grand Prix 2021 . Copyright Mercedes AMG

Af: Allan (arh@bmf1.dk) d. 6/9 2021 klokken 09:09

Valteri Bottas blev kaldt i pit, med 5 omgange til mål, af sikkerhedsmæssige grunde, som det lød over radioen. Men nok mindst lige så meget for at sikre, at Red Bull ikke stjal hurtigste omgang fra Mercedes, på sidste omgang.

Bottas fik efterfølgende direkte besked på, at han ikke måtte sætte hurtigste omgang, da det var Hamilton der havde den.

Men Bottas satte hurtigste omgang, efter nogle meget hurtige sektorer og en meget direkte besked fra pitten, om at han skulle afbryde sin hurtige omgang, hvilket han gjorde, men alligevel satte hurtigste omgang.

Det betød at Mercedes blev tvunget til at tage Hamilton ind, så han kunne få frisk gummi på og dermed have chancen for at sætte en endnu hurtigere tid, hvilket lykkedes.

Således sikrede Hamilton sig det ene ekstra point, der kan ende med at være yderst vigtigt i kampen om årets mesterskab.

Men Toto Wolff var ikke rigtigt tilfreds med Valteri Bottas´ upser. hvilket fik ham til at melde ud, at de to lige skulle have en stille og rolig samtale, efterfølgende.

Ifølge vedvarende rygter, vil det blive i forbindelse med at Bottas får beskeden om, at han ikke skal kører for Mercedes efter denne sæson.

OM SKRIBENTEN

Allan fra BMF1 Allan er en af grundlæggerne af Bil Magasinets Formel 1 side og er en af de mest erfarne Formel 1 skribenter i Danmark.

RELATEREDE NYHEDER

Bemærk! Diskussionen er tiltænkt indholdet af artiklen og ikke om man bryder sig om emnet eller formen.
Har man kommentar til dette kan man skrive en mail til forfatteren.


« Hollands GP: Løbsresumé. Stor sejr til Verstappen. Lattermilde Lando med sprogbrøler »