Sprintformatet godkendt

Under weekendens løb i England, så vi for første gang et Sprintløb, eller en Sprintløbskvalifikation, afviklet i Formel 1. Formel 1 CEO, Stefano Domenicali, har overordnet godkendt forløbet.

Stefano Domenicali . Copyright Ferrari

Af: Allan (arh@bmf1.dk) d. 22/7 2021 klokken 08:07

Formel 1 CEO Stefano Domenicali, var ret tilfreds med hvordan det nye løbsweekendformat forløb, hvor kvalifikationen var rykket til fredag, for at give plads til en ny sprintløbskvalifikation om lørdagen.

"Vi er overordnet tilfredse med hvordan weekenden forløb," kom det fra den tidligere Ferrari chef, Stefano Domenicali efter det stærkt omdiskuterede løb på Silverstone.

"Der vil naturligvis blive foretaget nogle tilpasninger, hvilket vi også havde forventet fra starten, men vi var glade for hvordan det forløb," kom det uddybende fra ham i interviewet med Sky Italia.

"Vi prøver på at se frem, samtidig med at vi respekterer hvad Formel 1 er og har været i mange år, så er det vigtigt for os at prøve noget nyt, for at kunne tiltrække nye fans til sporten," forklarede han.

"Nu skal vi, sammen med holdene, evaluere på formatet og have et tilpasset format på plads, inden vi kommer til Monza for at kører det næste sprintløb," sluttede Stefano Domenicali af.

OM SKRIBENTEN

Allan fra BMF1 Allan er en af grundlæggerne af Bil Magasinets Formel 1 side og er en af de mest erfarne Formel 1 skribenter i Danmark.

RELATEREDE NYHEDER

Bemærk! Diskussionen er tiltænkt indholdet af artiklen og ikke om man bryder sig om emnet eller formen.
Har man kommentar til dette kan man skrive en mail til forfatteren.


« BMF1's Power Rating: Englands GP Ocon har genfundet farten »