Ricciardo fortryder ikke McLaren-skifte

Daniel Ricciardo siger, at han ikke fortryder sit kommende skifte til McLaren, selvom Renault er i stor fremgang.

Ruslands Grand Prix 2020 . Copyright Renault F1

Af: Simon Kraglund (sk@bmf1.dk) d. 5/10 2020 klokken 16:10

Den australske racerkører skifter til McLaren efter denne sæson, men i det seneste løb har han scoret mange vigtige point for det franske hold i konstruktørernes mesterskab.

Men selvom fremgangen har været at spore hos Renault, fortryder den syvdobbelte grand prix-vinder ikke skiftet det ikoniske britiske hold.

“Med al respekt for Renault, og hvor jeg er lige nu, så nej jeg fortryder ikke skiftet. ‘Er jeg glad for at se holdet vise fremskridt’? Helt klart, udtaler den 30-årige racerkører i følge motorsport.com

“Hvis det betyder, at vi har Renault som en konkurrent næste år til at presse McLaren endnu mere, så synes jeg kun, at det er godt for alle. Så nej jeg fortyder ikke skiftet."

“Jeg er glad for, at vi er i fremgang og jeg føler mig en del af det, hvilket er vigtigt for mig og min udvikling som kører.”

Selvom Ricciardo og Renault går hver til sit efter igangværende sæson, så har det ikke haft nogen betydning for deres arbejde i år.

“Holdet har ikke udelukket mig fra noget. Jeg har været i simulatoren og alt det andet, så det har været virkelig godt at arbejde sammen med dem, men jeg ved godt, at det er en bittersød fornemmelse.”

“Specielt for nogle fyre af holdet - det med, at de ved, at jeg ikke fortsætter efter denne sæson. Men jeg har tænkt mig at give alt indtil den sidste dag.”

Lige nu befinder Renault sig på femtepladsen i konstruktørernes mesterskab med syv point op til McLaren. Særligt siden Belgien har Renault hentet point på deres kundehold, McLaren.



OM SKRIBENTEN

Simon fra BMF1 Simon er stor Formel 1 fan og har fulgt sporten tæt siden 2005.

RELATEREDE NYHEDER

Bemærk! Diskussionen er tiltænkt indholdet af artiklen og ikke om man bryder sig om emnet eller formen.
Har man kommentar til dette kan man skrive en mail til forfatteren.


« Steiner roser Magnussen Tyrkiets GP alligevel uden tilskuere »