Magnussens sæde i spil

Det forlyder, at Nico Hülkenberg er tæt på at lave en aftale med HAAS, til trods for at han afslog det samme sæde sidste år, hvilket nok betyder at Grosjean står til at miste sit sæde. Men Magnussens sæde er også i spil.

Kevin Magnussen under Englands Grand Prix 2020 . Copyright Haas F1

Af: Allan (arh@bmf1.dk) d. 27/8 2020 klokken 12:08

Hverken Kevin Magnussen eller Romain Grosjean, har en kontrakt med HAAS efter denne sæson, hvilket betyder at begge nemt kunne miste deres sæde.

Nico Hülkenberg, der havde en overbevisende vikar-rolle i england, hvor han fik chancen i Racing Point raceren, er en yderst potent kandidat til et af de få ledige sæder der er tilbage i Formel 1.

Det forlyder, at Gene Haas og Gunther Steiner forhandler med tyskeren om en plads på holdet, der med indgåelse af den nye Concorde-aftale, har vist at de bliver i Formel 1, mindst 5 år mere.

Nico Hülkenberg afslog et tilbud om, at erstatte Romain Grosjean forud for denne sæson, men efter at være ude fra sporten for så igen at snuse lidt til den, virker det til at han er villig til at æde en kamel eller to, for at komme tilbage.

Kevin Magnussen og Nico Hülkenberg er ikke ligefrem de bedste venner, hvilket kan være med til, at sende Kevin ud af Formel 1. Også for at få helt friske øjne til HAAS.

Ender det med, at Perez bliver købt ud af Racing Point, vil HAAS være et godt bud på hans næste sæde, hvilket så vil blive på bekostning af Magnussen.

Men det er ikke kun de mange Meikanske milioner, der kan sende Kevin ud. Der er også nogle skarpe Ferrari Junior kørere, der er klar til at rykke op i kongeklassen, herunder Mick Schumacher, Callum Ilott og Robert Shwartzman.

Samtidig har HAAS bekræftet, at de nu mener at de har erfaring nok til at kunne håndtere en Juniorkører fra et af de store hold, med stærk hentydning til Ferrari junior-programmet.

For Kevin Magnussen gælder det således, endnu engang, at holde hovedet koldt og gøre det han er bedst til, så han kan forblive i Formel 1.

OM SKRIBENTEN

Allan fra BMF1 Allan er en af grundlæggerne af Bil Magasinets Formel 1 side og er en af de mest erfarne Formel 1 skribenter i Danmark.

Bemærk! Diskussionen er tiltænkt indholdet af artiklen og ikke om man bryder sig om emnet eller formen.
Har man kommentar til dette kan man skrive en mail til forfatteren.


« Endnu ingen aftale til Vettel Derfor udgik Leclerc i Spanien »