Imola og Mugello forbereder sig

Formel 1 sæsonen ser mere og mere ud til at blive en ren Europæisk sæson, efter det nu er bekræftet at Azerbaijan, Singapore og Japan, nu har aflyst deres løb helt.

Af: Allan (arh@bmf1.dk) d. 12/6 2020 klokken 13:06

Fredag blev det officielt meldt ud, at der ikke bliver afviklet løb i Azerbaijan, Singapore og Japan, hvilket sætter endnu mere pres på Formel 1, der fortsat hævder at der vil blive afviklet 16-18 løb i år.

8 løb er bekræftet, hvoraf Østrig og England vil stå for halvdelen. Men der skal flere til, især når det forventes at Kina og Vietnam også snart aflyser.

Det har fået Formel 1 til at vende sig mod nye muligheder. Enten på baner der tidligere har været vært for Formel 1 løb, eller baner der har et layout, der egner sig til en Formel 1 racer, uden at det er nødvendigt at lave for meget om.

En bane der længe har været i spil, er Imola banen, der har været for flere Formel 1 løb.

Herfra melder man ud, at Formel 1 har meddelt dem, at de godt kan begynde at forberede sig på at skulle afvikle et løb.

Bilmagasinets banekort for San Marinos Grand Prix 2006 på ImolaBilmagasinets banekort for San Marinos Grand Prix 2006 på Imola
Copyright Ikke sat!


Tættere på Monza, hvor Italiens Grand Prix bliver afviklet på, er Ferraris bane Mugello.

Denne bane har haft mange besøg af en Formel 1 bil, men der er aldrig blevet afholdt et løb på den.

Også de er begyndt at forberede sig på at afvikle et løb. Her taler man allerede om, at der skal køres weekenden efter Monza.

Formel 1 har meldt ud, at sæsonafslutningen bliver i Abu Dhabi, men vi ved endnu ikke hvornår og om der kommer to løb her.

OM SKRIBENTEN

Allan fra BMF1 Allan er en af grundlæggerne af Bil Magasinets Formel 1 side og er en af de mest erfarne Formel 1 skribenter i Danmark.

RELATEREDE NYHEDER

Bemærk! Diskussionen er tiltænkt indholdet af artiklen og ikke om man bryder sig om emnet eller formen.
Har man kommentar til dette kan man skrive en mail til forfatteren.


« Yderligere tre løb aflyst Motorchef hos Mercedes stopper »