Virtuelt afslutningsløb i F1 på søndag

Formel 1’s virtuelle løbsserie lakker mod enden, og sæsonens sidste løb køres allerede nu på søndag.

Canadas Grand Prix 2019 . Copyright Williams F1 Team

Af: Nicki Skaaning (ns@bmf1.dk) d. 11/6 2020 klokken 13:06

Formel 1 valgte at lancere en virtuel løbsserie, nu hvor den normale Formel 1-sæson 2020 blev sat på pause på ubestemt tid. Nu hvor landene begynder at åbne mere op for turisme og sportsgrene, betyder det også, at de otte første løb til F1-sæsonen 2020 allerede er præsenteret.

Første gang F1-fans ser racerne til en løbsweekend i 2020, bliver i starten af juli. Det betyder, at Formel 1’s midlertige eSport-serie holder sæsonafslutning på søndag.

Traditionen tro får feltet deltagelse af en håndfuld af 2020-sæsonens nuværende F1-kørere. Navne som Valtteri Bottas, Alexander Albon, Pierre Gasly, Nicholas Latifi, og den firedobbelt eSport-vinder George Russell er på deltagerlisten på søndag.

Afslutningsløbet på Circuit Gilles Villeneuve bliver kørt på søndag kl. 19.00 dansk tid. Udsendelsen består som sædvanlig af en kvalifikation, efterfulgt af 35 omgange på den Canadiske bane.

Formel 1-løbet kan ses live på Formel 1’s officielle YouTube, Facebook og Twitch-kanaler.

OM SKRIBENTEN

Nicki fra BMF1 Nicki har været en del af BMF1 siden 2018, og han er en stor bilnørd, som altid har været fan af motorsport.

RELATEREDE NYHEDER

Bemærk! Diskussionen er tiltænkt indholdet af artiklen og ikke om man bryder sig om emnet eller formen.
Har man kommentar til dette kan man skrive en mail til forfatteren.


« Renault blokerer for McLarens test Pirelli afslører dækvalg til 2020-sæsonen »